ΠΕΜΠΤΗ - ΔΕΥΤΕΡΑ16 - 20
ΙΟΥΛΙΟΣ
2020

24ος Ακριτικός Κύκλος από τους «Ακρίτες» Σταυρούπολης - Αναβάλλεται

24ος Ακριτικός Κύκλος από τους «Ακρίτες» Σταυρούπολης - Αναβάλλεται - Cover Image

Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις.

Ο Σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου» διοργανώνει τον «24ο Ακριτικό Κύκλο» από την Πέμπτη 16 μέχρι και τη Δευτέρα 20 Ιουλίου, εντός του πρώην στρατοπέδου «Παύλου Μελά» στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Πλούσιο και φέτος το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

«Με την επιστροφή στην κανονικότητα, και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ο Σύλλογός μας αποφάσισε να πραγματοποιήσει τις εκδηλώσεις του "Ακριτικού Κύκλου", που εδώ και 24 χρόνια έχουν γίνει θεσμός και δίνουν πνοή παράδοσης και ψυχαγωγίας στην περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης. Όπως για όλους έτσι και για τον πολιτισμό τα σημερινά δεδομένα είναι πρωτόγνωρα και δύσκολα. Καλούμαστε να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις των καιρών διαφυλάττοντας την υγεία όλων. Έτσι, φέτος το πρόγραμμα του "24ου Ακριτικού Κύκλου" θα διαμορφωθεί και θα εναρμονιστεί σύμφωνα με τις οδηγίες της πολιτείας. Κύριο μέλημά μας η υγεία και η ασφάλεια όλων» ανέφερε στο pontos-news.gr ο πρόεδρος των «Ακριτών του Πόντου», Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.

Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του υφυπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Παύλου Μελά και της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΠΟΕ).

  • Δείτε εδώ αναλυτικά όλο το πρόγραμμα του Ακριτικού Κύκλου.
  • Χορηγός επικοινωνίας: pontos-news.gr.

ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ03
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
2020
21:30
Από την Ένωση Ποντίων Πιερίας σε συνεργασία με το θίασο «Τεμετέρ».
ΤΡΙΤΗ04
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
2020