ΠΕΜΠΤΗ - ΣΑΒΒΑΤΟ10 - 12
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
2019

Παρουσιάσεις του βιβλίου «Σμύρνη 1919-1922 – Αριστείδης Στεργιάδης εναντίον Χρυσόστομου»

Παρουσιάσεις του βιβλίου «Σμύρνη 1919-1922 – Αριστείδης Στεργιάδης εναντίον Χρυσόστομου» - Cover Image

Από την Πέμπτη 10 έως το Σάββατο 12 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις του βιβλίου Σμύρνη 1919-1922 – Αριστείδης Στεργιάδης εναντίον Χρυσόστομου, του Βασίλη Τζανακάρη.

  • Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου το βιβλίο θα παρουσιαστεί, στις 19:00 στο Χατζηγιάννειο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Λάρισας (Ρούσβελτ 59), σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο «Άνεμος», το Σύλλογο Σερραίων Νομού Λάρισας «Ο Λαϊλιάς» και τις εκδόσεις «Μεταίχμιο». Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Άγγελος Πετρουλάκος, ενώ ο συγγραφέας θα μιλήσει για το βιβλίο του αλλά και θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού.
  • Την Παρασκευή στις 11 Οκτωβρίου, στις 19:30, θα παρουσιαστεί στο Κέντρο Έρευνας – Μουσείο Τσιτσάνη (Καρδίτσης 1) στα Τρίκαλα, σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο «Τσιπελάκος», την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων & Μικρασιατών Τρικάλων και τις εκδόσεις «Μεταίχμιο». Για το βιβλίο θα μιλήσει ο φιλόλογος Κώστας Μιχαλάκης.
  • Τέλος, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στις 19:00, το βιβλίο του Βασίλη Τζανακάρη θα παρουσιαστεί σε μεγάλη εκδήλωση μνήμης στο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας (Μανδηλαρά και Σταδίου, Βόλος). Για το βιβλίο θα μιλήσει ο υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Π.Ε. Μαγνησίας και ποιητής Αντώνης Αντωνίου, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσει ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Δημήτρης Δακτυλάς. Την εκδήλωση θα κλείσει ο μητροπολίτης Δημητριάδος & Αλμυρού Ιγνάτιος.

ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ