ΣΑΒΒΑΤΟ - ΤΡΙΤΗ03 - 06
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
2019

Τετραήμερες ποντιακές εκδηλώσεις στο Μεσαίο

Τετραήμερες ποντιακές εκδηλώσεις στο Μεσαίο - Cover Image

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσαίου «Νέα Κοτύωρα» διοργανώνει τετραήμερες εκδηλώσεις από το Σάββατο 3 έως την Τρίτη 6 Αυγούστου, στο δημοτικό σχολείο και το γήπεδο της περιοχής.

Πρόγραμμα Τετραήμερων Εκδηλώσεων Αυγούστου 2019

Σάββατο 3 Αυγούστου 2019 και ώρα 9:00 μ.μ.
Λαϊκο-ποντιακή βραδιά στο Δημοτικό Σχολείο Μεσαίου. Καλλιτέχνες: Γιάννης Δασκουλίδης και Γιάννης Τσελεπής στο τραγούδι, Κώστας Σαβιολάκης και Κώστας Κυριακίδης στη λύρα και το τραγούδι, Δημήτρης Ευθυμιάδης στα τύμπανα, Μιχάλης Σαλπιγκτης στο αρμόνιο και Σταύρος Μαντσος στο κλαρίνο. Είσοδος ελεύθερη.

Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

  • Ώρα: 7:00μ.μ. Ποδοσφαιρικός Αγώνας μεταξύ παλαίμαχων και νέων Αστραπής Μεσαίου με αθλοθέτηση κυπέλλου «Αναστάσιος Μαρμαρίδης» στην νικήτρια ομάδα από τον Μ.Π.Σ Μεσαίου «ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ». Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο Μεσαίου.
  • Ώρα: 9:00μ.μ. Αθλοπαιδίες (όπως 100μ, τσουβαλοδρομία, σκυταλοδρομία, παιχνίδια συνεργασίας, τράβηγμα σχοινιού, ακόντιο). Στο γήπεδο Μεσαίου.

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019 και ώρα 9:00 μ.μ.
Ένας πανύψηλος ξυλοπόδαρος και ένας εκπληκτικός κλόουν θα υποδεχθούν και θα διασκεδάσουν μικρούς-μεγάλους στο δημοτικό σχολείο Μεσαίου. Η βραδιά θα περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια και διαγωνισμούς χορού με φαντασία και γέλιο.

Τρίτη 6 Αυγούστου 2019 και ώρα 9:00 μ.μ.
Χορευτική εκδήλωση στο Δημοτικό Σχολείο Μεσαίου. Συμμετέχουν σύλλογοι με χορούς από διάφορες περιοχές  καθώς και τα δύο χορευτικά συγκροτήματα του συλλόγου μας (το μικρό και το μεγάλο).

ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ06
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
2019
18:00
Στο Μουσείο της Ακρόπολης και στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.