ΤΡΙΤΗ03
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
2019

Αδελφοί Τσαχουρίδη και Μιχάλης Τζουγανάκης στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων [αναβάλλεται]

Αδελφοί Τσαχουρίδη και Μιχάλης Τζουγανάκης στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων [αναβάλλεται] - Cover Image

Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης συναντιούνται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου με τον Μιχάλη Τζουγανάκη και την Νατάσα Άτλας (Natacha Atlas), ως special guest, σε μια μοναδική συναυλία στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για μία συνάντηση διακεκριμένων μουσικών από την Ελλάδα και το εξωτερικό που θα φτιάξει ένα χαρμάνι ήχων που ξεκινούν από την Κρήτη και τον Πόντο, ταξιδεύουν στις ακτές της βόρειας Αφρικής και του αραβικού κόσμου και περιέχουν παραδοσιακά ακούσματα από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης, άξιος εκπρόσωπος της κρητικής παράδοσης και γνωστός για τις εκρηκτικές του ζωντανές εμφανίσεις, συναντά τους αδερφούς Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη, σύγχρονους εκφραστές του ποντιακού πολιτισμού, σε μια συναυλία που ενώνει τον Πόντο με την Κρήτη, την παράδοση με το παρόν, σε μια μουσική γιορτή χωρίς σύνορα και περιορισμούς.

Μαζί τους και η απόλυτη ιέρεια της έθνικ μουσικής, Νατάσα Άτλας, που θα συμπράξει μαζί τους, ενώνοντας την φωνή της σε απρόβλεπτες συνεργασίες που θα απογειώσουν την βραδιά.

  • Εισιτήρια: Α ζώνη: 27€, Β ζώνη: 22€, Γενική Είσοδος Όρθιων: 17€, Φοιτητικό, Ανέργων, Άνω των 65, ΑΜΕΑ (Όρθιων): 13€
  • Χορηγός επικοινωνίας: pontos-news.gr.

ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ16
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
2019
ΔΕΥΤΕΡΑ16
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
2019
19:00
Θα παρουσιαστούν και δύο νέες εκδόσεις.