ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ15
ΜΑΡΤΙΟΣ
2019

Η θεατρική παράσταση «Ζητείται ψεύτης» στο θέατρο «Παλλάς»

Η θεατρική παράσταση «Ζητείται ψεύτης» στο θέατρο «Παλλάς» - Cover Image

Η σπουδαία πολιτική σάτιρα του Δημήτρη Ψαθά «Ζητείται Ψεύτης», που αναφέρεται στις πελατειακές σχέσεις των πολιτικών με τους ψηφοφόρους τους, έρχεται από τις 15 Μαρτίου στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς.

Πρωταγωνιστούν ο Αλέξης Γεωργούλης στο ρόλο του Ψευτοθόδωρου, ο Γιώργος Παρτσαλάκης ως βουλευτής Φερέκης, η Ναταλία Δραγούμη υποδύεται την Τζένη, την έξυπνη σύζυγο του βουλευτή, τον «πιστό φίλο» του ζευγαριού ενσαρκώνει ο Αργύρης Αγγέλου, ενώ η Αποστολία Ζώη θα είναι η χορεύτρια του καμπαρέ Πίτσα-Κίτσα. Συμμετέχει τριακονταμελής θίασος.

Η υπόθεση του έργου
Ο Θεόδωρος Πάρλας, ή «Ψευτοθόδωρος», δηλώνει επαγγελματίας ψεύτης και έρχεται από το χωριό του στην Αθήνα για να αξιοποιήσει αυτό το ταλέντο του. Μια τυχαία συμπλοκή στο λεωφορείο και μια γροθιά που θα δώσει σε έναν επιβάτη, στο κατοπινό αφεντικό του, τον βουλευτή Φερέκη, θα του ανοίξουν διάπλατα το δρόμο για μια λαμπρή καριέρα ως ιδιαίτερος του βουλευτή. Μια καριέρα που βασίζεται στα ασύστολα και κραυγαλέα ψέματα τα οποία σκαρφίζεται προκειμένου να δικαιολογεί τις απραγματοποίητες υποσχέσεις του βουλευτή προς τους ψηφοφόρους του. Στην καριέρα του όμως βρίσκει αντίπαλο τη σύζυγο του βουλευτή, τη γοητευτική Τζένη Φερέκη, γιατί «όσο ταλέντο και να έχει ένας άντρας στις ψευτιές, πάντα τον ξεπερνάνε οι γυναίκες...», όπως λέει στο έργο ο συγγραφέας Δημήτρης Ψαθάς διά στόματος Ψευτοθόδωρου.

Θα τα καταφέρει άραγε ο Ψευτοθόδωρος να στεριώσει επαγγελματικά ως ιδιαίτερος στο πλευρό του βουλευτή έχοντας απέναντί του μια τέτοια αντίπαλο;

  • Χορηγός επικοινωνίας: pontos-news.gr.
  • Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει στο viva.gr, όπου θα βρείτε εισιτήρια από 10 έως 80 ευρώ.

ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ20
ΜΑΙΟΣ
2019
ΔΕΥΤΕΡΑ20
ΜΑΙΟΣ
2019
20:00
Για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.