ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΚΥΡΙΑΚΗ14 - 16
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
2018

«22ο Μοθοπωρί Αροθυμίας 2018»

«22ο Μοθοπωρί Αροθυμίας 2018» - Cover Image

Ο Σύλλογος Ποντίων Ελευθερίου-Κορδελιού διοργανώνει το «22ο Μοθοπωρί Αροθυμίας 2018», το οποίο θα διαρκέσει από την Παρασκευή 14 μέχρι την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινούν στις 20:00 και θα πραγματοποιούνται στο Μνημείο Γενοκτονίας, στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου.

Τρεις μέρες με Πόντιους καλλιτέχνες και χορευτικά τμήματα ποντιακών συλλόγων να αφήνουν το δικό τους στίγμα.

  • Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου συμμετέχουν το μικρό χορευτικό του διοργανωτή Συλλόγου, ο Σύλλογος Ποντίων Καλλιθέας-Συκεών και ο Σύλλογος Σμυρναίων-Μικρασιατών «Η Αγία Φωτεινή». Ποντιακό γλέντι με τους: Γιάννη Γκόσιο, Γιώργο Σιαμλίδη, Αβραάμ Γκόσιο και Γιώργο Τσεπλιτίδη.
  • Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου χορεύουν το αρχάριο χορευτικό ενηλίκων του Συλλόγου και ο Σύλλογος Ποντίων Πευκών «Παρχάρ'». Ποντιακό γλέντι με τους: Πόλυ Παυλίδη, Νίκο Κοκκινίδη, Στέργιο Ζημπιλιάδη, Παύλο Ουργατζίδη και Γιώργο Αετόπουλο.
  • Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου εμφανίζονται το προχωρημένο, το εφηβικό και το τμήμα παραστάσεων του Συλλόγου και ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ελευθερίου-Κορδελιού. Ποντιακό γλέντι με τους: Γιώτα Παπαδοπούλου, Κώστα Τυρεκίδη, Γιάννη Κουρτίδη και Πάρη Ελευθεριάδη.