ΣΑΒΒΑΤΟ - ΚΥΡΙΑΚΗ01 - 30
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
2018

«Φθινοπωρινές γιορτές 2018» στο Δήμο Αγίου Δημητρίου

«Φθινοπωρινές γιορτές 2018» στο Δήμο Αγίου Δημητρίου - Cover Image

Με ένα πλήθος παραστάσεων και συναυλιών, με τη συμμετοχή γνωστών και καταξιωμένων καλλιτεχνών, πραγματοποιούνται και φέτος, 1-30 Σεπτεμβρίου, στον Άγιο Δημήτριο, οι «Φθινοπωρινές Γιορτές».

Στη διάρκεια του φεστιβάλ είναι προγραμματισμένες 13 συναυλίες,10 παραστάσεις θεάτρου σκιών και 5 θεατρικές και μουσικοχορευτικές παραστάσεις, στις οποίες μεταξύ άλλων θα συμμετάσχουν ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Γιάννης Μόρτζος, η Ελένη Βιτάλη, οι Χαΐνηδες, οι KollektivA, ο Παύλος Παυλίδης και ο Μίλτος Πασχαλίδης.

Ακόμη, από 1-9 Σεπτεμβρίου, παράλληλα με τις εκδηλώσεις αυτές, φιλοξενείται το Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων, στο αίθριο του Στρογγυλού (σχολικό συγκρότημα Τάκη Ζενέτου). Θα πραγματοποιηθούν εννέα παραστάσεις με τη συμμετοχή θεατρικών ομάδων από τους Δήμους Αγίου Δημητρίου, Λαυρεωτικής, Μοσχάτου-Ταύρου, Νίκαιας-Ρέντη, Αγίας Παρασκευής, Αλίμου και Περιστερίου.

Οι πλατείες του Δήμου, το αίθριο του Στρογγυλού και ο Ασύρματος θα αποτελέσουν για έναν ολόκληρο μήνα το σκηνικό που θα ομορφύνει τις νύχτες του Σεπτεμβρίου με τέχνη και πολιτισμό.

  • Είσοδος ελεύθερη με προαιρετική προσφορά σε τρόφιμα για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου ή σε φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο.
  • Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων ΕΔΩ.

ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΕΜΠΤΗ25
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
2019
ΠΕΜΠΤΗ25
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
2019
20:00
Για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.