ΠΕΜΠΤΗ26
ΙΟΥΛΙΟΣ
2018

Η «Μαντάμ Σουσού» στο Αρχαίο Θέατρο Άργους

Η «Μαντάμ Σουσού» στο Αρχαίο Θέατρο Άργους - Cover Image

Οι Θεατρικές Σκηνές παρουσιάζουν την Πέμπτη 26 Ιουλίου, στις 21:15, στο Αρχαίο Θέατρο Άργους, την ηρωίδα-θρύλο του Δημήτρη Ψαθά «Μαντάμ Σουσού».

Στο ρόλο της Σουσούς η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Στην καλοκαιρινή περιπέτεια, στο πλευρό της Δήμητρας Παπαδοπούλου θα βρίσκονται ο Κώστας Σπυρόπουλος και ο Τάσος Χαλκιάς που θα ενσαρκώσουν τον Μηνά Καντακουζηνό και τον Παναγιωτάκη αντίστοιχα, ενώ ακόμα 15 ηθοποιοί συμβάλλουν στην επιτυχία της παράστασης που σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας.

Τη μουσική της παράστασης έχει γράψει η Μαρίζα Ρίζου, την ενορχήστρωση έχει κάνει ο Δημήτρης Σιάμπος και στο τραγούδι είναι η Ειρήνη Ψυχράμη. Τα σκηνικά υπογράφει ο Μανόλης Παντελιδάκης. Τα κοστούμια είναι του Νίκου Χαρλαύτη και της Σοφίας Νικολαΐδη, και η κινησιολογική επιμέλεια του Κυριάκου Κοσμίδη. Οι φωτισμοί είναι της Ελευθερίας Ντεκώ και οι φωτογραφίες του Γιώργου Καλφαμανώλη. Τη διεύθυνση επικοινωνίας και τις δημόσιες σχέσεις έχει η Μαργαρίτα Δρούτσα, ενώ την οργάνωση της περιοδείας η εταιρεία «Χρόνος Δράσεις Πολιτισμού».

Παίζουν (αλφαβητικά): Ηλιάννα Γαϊτάνη, Μελέτης Γεωργιάδης, Γιάννα Ζιάννη, Χρύσα Κλούβα, Φαίη Κοκκινοπούλου, Νικολέτα Κοτσαϊλίδου, Λάμπρος Κτεναβός, Ρόζα Κυρίου, Πέτρος Λαγούτης, Τζεφ Μαράουι, Σοφία Μιχαήλ, Θάνος Μπίρκος, Βασίλης Χαλακατεβάκης και Γιώργος Ψυχογιός.

  • Το pontos-news.gr είναι χορηγός επικοινωνίας.

ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ