ΔΕΥΤΕΡΑ25
ΙΟΥΝΙΟΣ
2018

Η «Μαντάμ Σουσού» στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Η «Μαντάμ Σουσού» στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας - Cover Image

Οι Θεατρικές Σκηνές παρουσιάζουν σήμερα στις 21:15, στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, την παράσταση που έφερε επανάσταση στο χώρο του θεάματος το χειμώνα που πέρασε, την «Μαντάμ Σουσού». Η αγαπημένη ηρωίδα του Πόντιου συγγραφέα Δημήτρη Ψαθά ξεκινάει την καλοκαιρινή περιοδεία της σε 33 σημεία στην Ελλάδα παρέα με συζύγους, γείτονες και υπηρετικό προσωπικό.

Στην επίσημη καλοκαιρινή πρεμιέρα η Μαντάμ Σουσού, ο Παναγιωτάκης της αλλά και ο Μηνάς Καντακουζηνός θα υποδεχθούν τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Νίκαιας, μέλη της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και παιδιά.

Στο ρόλο της Σουσούς είναι η Δήμητρα Παπαδοπούλου, τον Παναγιωτάκη παίζει ο Τάσος Χαλκιάς ενώ ο Κώστας Σπυρόπουλος είναι ο Μηνάς Καντακουζηνός. Τον Σταθόπουλο παίζει ο Πέτρος Λαγούτης. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιάννης Κακλέας. Τη μουσική της παράστασης έχει γράψει η Μαρίζα Ρίζου, την ενορχήστρωση έχει κάνει ο Δημήτρης Σιάμπος και στο τραγούδι είναι η Ειρήνη Ψυχράμη. Τα σκηνικά υπογράφει ο Μανόλης Παντελιδάκης. Τα κοστούμια είναι των Νίκο Χαρλαύτη, Σοφίας Νικολαϊδη. Την κινησιολογική επιμέλεια Κυριάκος Κοσμίδης. Οι φωτισμοί είναι της Ελευθερίας Ντεκώ και οι φωτογραφίες του Γιώργου Καλφαμανώλη. Τη διεύθυνση επικοινωνίας και τις δημόσιες σχέσεις έχει η Μαργαρίτα Δρούτσα, ενώ την οργάνωση της περιοδείας έχει η εταιρεία «Χρόνος Δράσεις Πολιτισμού».

Παίζουν αλφαβητικά: Ηλιάννα Γαϊτάνη, Μελέτης Γεωργιάδης, Γιάννα Ζιάννη, Χρύσα Κλούβα, Φαίη Κοκκινοπούλου, Νικολέτα Κοτσαϊλίδου, Λάμπρος Κτεναβός, Ρόζα Κυρίου, Πέτρος Λαγούτης, Τζεφ Μαράουι, Σοφία Μιχαήλ, Θάνος Μπίρκος, Βασίλης Χαλακατεβάκης, και Γιώργος Ψυχογιός.

ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΡΙΤΗ26
ΜΑΡΤΙΟΣ
2019
19:00
Εισηγητής ο καθηγητής Κυριάκος Χατζηκυριακίδης.