ΚΥΡΙΑΚΗ - ΚΥΡΙΑΚΗ17 - 01
ΙΟΥΝΙΟΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ
2018

Προκοννήσια 2018: Πλήθος εκδηλώσεων σε Ωρωπό και Νέα Παλάτια

Προκοννήσια 2018: Πλήθος εκδηλώσεων σε Ωρωπό και Νέα Παλάτια - Cover Image

Μουσικοχορευτικές παραστάσεις, θεατρική παράσταση, έκθεση ζωγραφικής και την αναβίωση του εθίμου του Κλήδονα περιλαμβάνει το πρόγραμμα εκδηλώσεων «Προκοννήσια 2018» που διοργανώνονται από τον Πολιτιστικό Όμιλο Νέων Παλατίων Ωρωπού υπό την αιγίδα του Δήμου Ωρωπού.

Την Κυριακή 17 Ιουνίου στις 20:30 στο ΓΕΛ Ωρωπού «Μίκης Θεοδωράκης» θα ανέβει η παιδική μουσικοχορευτική παράσταση Πινακωτή πινακωτή… από τ’ άλλο μου τ’ αφτί. Συμμετέχουν τα παιδικά τμήματα του χορευτικού της Ενορίας Αγίας Μαρίνας Ωρωπού.

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου στις 19:00 έκθεση παιδικής ζωγραφικής στον Πολιτιστικό και Πνευματικό Όμιλο Νέων Παλατίων.

Το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Ιουνίου στις 20:00 στον Πολιτιστικό και Πνευματικό Όμιλο Νέων Παλατίων θα αναβιώσει το έθιμο του Κλήδονα.

Το Σάββατο 30 Ιουνίου στις 21:00 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σκάλας Ωρωπού και Νέων Παλατίων θα παρουσιαστεί η μουσικοχορευτική παράσταση Απ’ τις δύο πλευρές του Αιγαίου. Συμμετέχουν τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Ομίλου Νέων Παλατίων Ωρωπού.

Την Κυριακή 1 Ιουλίου στις 20:30 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σκάλας Ωρωπού και Νέων Παλατίων η παιδική και μικτή χορωδία του Πολιτιστικού Ομίλου Νέων Παλατίων Ωρωπού θα παρουσιάσει τα «Τραγούδια που αγαπήσαμε». Στη συνέχεια η θεατρική ομάδα θα παρουσιάσει μια διασκευή του Ζητείται ψεύτης του Δημήτρη Ψαθά.

ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ