ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ23
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
2018

Μεγάλη εκδήλωση για την Αγία Σοφία στην Ένωση Σπάρτης Μικράς Ασίας

Μεγάλη εκδήλωση για την Αγία Σοφία στην Ένωση Σπάρτης Μικράς Ασίας - Cover Image

Σύστοιχη με την περίοδο της πρωταγωνιστικής αναδημιουργίας που διέρχεται η ΑΕΚ, η Λέσχη Ιστορίας-Πολιτισμού ΑΕΚ διοργανώνει εκδήλωση αναστοχασμού και τιμής για την Αγία Σοφία, τον πυλώνα και σταθερά ορίζουσα της ομάδας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, στις 19:00, στο Πνευματικό Κέντρο της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα βραβευτούν ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την καθοριστική παρέμβασή του στην εκπλήρωση του ονείρου των Ενωσιτών, και για την αποτελεσματική συμβολή τους ο Χρήστος Σπίρτζης (υπουργός Υποδομών και Μεταφορών) και ο Αλέξανδρος Αλεξίου (πρόεδρος του ΑΣ ΑΕΚ). Παράλληλα, θα τιμηθούν ο Βασίλης Κικίλιας (βουλευτής της ΝΔ) και ο Πύρρος Δήμας (πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών) για τη βαρυσήμαντη συλλογική δημιουργικότητά τους.

Θα υπάρξουν τρεις σύντομες ομιλίες με θεματικό άξονα το γήπεδο από:

  • τον Δημήτρη Ανδριόπουλο (διευθύνοντα σύμβουλο της Dimand S.A. η οποία έχει αναλάβει το έργο της Αγίας Σοφίας),
  • τον Δημήτρη Παντέλα (γ.γ. της Ομοσπονδίας Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος),
  • την Κωνσταντίνα Σόγια (εκπαιδευτικό και αφηγήτρια).

Επίσης, θα προβληθεί βίντεο για το ιστορικό του γηπέδου με την επιμέλεια του Άρη Τσιμόγιαννη. Παράλληλα, στο χώρο θα παρουσιαστεί έκθεση του Αρχείου Ελληνικών Γραμμάτων «Γιώργος Λεβιθόπουλος» με αυθεντικά σπάνια έγγραφα από τη Μικρά Ασία και τον Πόντο.

ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ