ΣΑΒΒΑΤΟ - ΔΕΥΤΕΡΑ12 - 14
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
2017

«33α Καππαδόκεια» στο Καππαδοκικό Καρδίτσας

«33α Καππαδόκεια» στο Καππαδοκικό Καρδίτσας - Cover Image

O Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Καππαδοκικού «Η Προσφυγιά» και ο Σύλλογος Πανελλαδικής Αδελφότητας των εν Αθήναις Καππαδοκιτών Καρδίτσας «Η Ζωοδόχος Πηγή» με τη συμβολή της ποδοσφαιρικής ομάδας του Καππαδοκικού «Α.Ε. Καππαδοκικού» διοργανώνουν ετήσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις «33α Καππαδόκεια» το Σάββατο 12, την Κυριακή 13 και τη Δευτέρα 14 Αυγούστου,  στο Καππαδοκικό Καρδίτσας.

  • Συγκεκριμένα το Σάββατο12 Αυγούστου, στις 17:30, θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο της Α.Ε. Καππαδοκικού οι αγώνες δρόμου νέων και εφήβων και έπειτα φιλικό της Α.Ε. Καππαδοκικού εις μνήμην του Χρυσοβαλάντη Κορογλάνογλου και του Σεραφείμ Μανασή. Τέλος, στις 20:30 θα λάβει χώρα ημιμαραθώνιος με διαδρομή-ξενάγηση στο Καππαδοκικό.
  • Την Κυριακή 13 Αυγούστου, στις 10:00, θα πραγματοποιηθεί επιμνηνόσυνη δέηση υπέρ αναπάυσεως στην εκκλησία του χωριού. Στις 22:00 στην πλατεία του χωριού θα διεξαχθεί  η λαϊκή βραδιά, η οποία θα ξεκινήσει με παραδοσιακούς χορούς της Καππαδοκίας από τον Μορφωτικό Σύλλογο Γυναικών Καππαδοκικού και εν συνεχεία θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με τους Μιχάλη Παπαματθαίου, Γιώργο Τσιτόγλου, Μαρία Σπυροπούλου και τις ορχήστρες τους.
  • Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 14 Αυγούστου, στις 21:00, με την παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Νίκου Αγγελίδη Όλες οι ΑΕΚ του Κόσμου. Έπειτα θα γίνει η απονομή των μεταλλίων των αγώνων δρόμου νέων και εφήβων και του ημιμαραθωνίου. Εν συνεχεία, θα βραβευθούν οι αριστούχοι μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου και τέλος θα ακολουθήσει πάρτι με μουσική για κάθε ηλικία.

ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΡΙΤΗ20
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
2018
09:00
Δημιούργημα του διακεκριμένου επιστήμονα Κ. Κοτσανά.
ΤΕΤΑΡΤΗ21
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
2018
ΠΕΜΠΤΗ22
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
2018