ΔΕΥΤΕΡΑ - ΤΡΙΤΗ12 - 13
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
2016

«Πατρίδας αρωθυμία» με μνήμες Πόντου στο Δήμο Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης

«Πατρίδας αρωθυμία» με μνήμες Πόντου στο Δήμο Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης - Cover Image

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Σεπτέμβριος όπως… πολιτισμός», το τμήμα Αθλητισμού-Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης διοργανώνει διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις με τίτλο «Πατρίδας Αρωθυμία», τη Δευτέρα 12 και Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016 στις 20:30, στο ανοιχτό θέατρο Κρύας Βρύσης στην Πολίχνη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 20:30: Ομιλία από τον εκπαιδευτικό Ιστορίας-Αρχαιολογίας Γιάννη Λαζαρίδη με θέμα «Πόντος, χθες, σήμερα, αύριο… Γιατί με ελκύει;». Στις 21:00, αφιέρωμα στον Γεωργούλη Κουγιουμτζίδη με συμμετοχή του Ανδρέα Κουγιουμτζίδη. Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα οι Ανδρέας Κουγιουμτζίδης και Γιάννης Κουγιουμτζίδης στη λύρα, Κώστας Καραπαναγιωτίδης, Μπάμπης Ιορδανίδης, Γιάννης Γκόσιος και Κώστας Καλούσης στο τραγούδι. Στην αφήγηση ο Σάββας Μαυρίδης. Οι εκδηλώσεις της Δευτέρας θα κλείσουν με την προβολή της ταινίας Περιμένοντας τα σύννεφα (Ταμάμα), στις 22:00.

Την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου στις 20:30, συναυλία με το μουσικό σχήμα «Αργατεία», με μουσικές και τραγούδια από τον Εύξεινο Πόντο.

Είσοδος ελεύθερη.

ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ11
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
2017
ΔΕΥΤΕΡΑ11
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
2017