ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΔΕΥΤΕΡΑ26 - 29
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
2016

Τετραήμερες εκδηλώσεις από την Εύξεινο Λέσχη Επισκοπής

Τετραήμερες εκδηλώσεις από την Εύξεινο Λέσχη Επισκοπής - Cover Image

Η Εύξεινος Λέσχη Επισκοπής διοργανώνει από τις 26-29 Αυγούστου, τετραήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Δημοτικό Σχολείο Επισκοπής Νάουσας.

Το τετραήμερο των εκδηλώσεων ξεκινά την Παρασκευή 26 Αυγούστου, στις 21:00, με το μικρό χορευτικό του συλλόγου και τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Σύλλογου Επισκοπής «Ο Φίλιππος». Ακολουθεί καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τους Παναγιώτη Κωνσταντινίδη (τραγούδι), Φίλιππο Χαραλαμπίδη (λύρα), Γιάννη Παπαδόπουλο (νταούλι) και Δημήτρη Φουντουκίδη (πλήκτρα).

Τη σκυτάλη παίρνουν το Σάββατο 27 Αυγούστου το μεσαίο χορευτικό της Ευξείνου Λέσχης Χαρίεσσας. Ακολουθεί καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τους Θεόφιλο Πουταχίδη (τραγούδι-λύρα) και Αλέξη Σιδηρόπουλο (τραγούδι-λύρα).

Την Κυριακή 28 Αυγούστου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Καλλιθέα» Ιωαννίνων και το μεγάλο χορευτικό της Ευξείνου Λέσχης Επισκοπής θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς. Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα είναι οι Κώστας Πουτακίδης (τραγούδι), Χάρης Αθανασιάδης (λύρα), Νίκος Τσαγκαλίδης (τραγούδι), Γιάννης Παπαδόπουλος (νταούλι) και Δημήτρης Φουντουκίδης (πλήκτρα).

Το τετραήμερο των πολιτιστικών εκδηλώσεων κλείνει την Δευτέρα 29 Αυγούστου, στις 21:00 με την ποντιακή θεατρική παράσταση Ο τελευταίος να κλείσει την κάσα

Είσοδος: 2 ευρώ για τις 26, 27, 28 Αυγούστου / 5 ευρώ για τις 29 Αυγούστου.