ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΣΑΒΒΑΤΟ01 - 02
ΙΟΥΛΙΟΣ
2016

Διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις στα Λευκάδια Κοζάνης

Διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις στα Λευκάδια Κοζάνης - Cover Image

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λευκαδίων «Τα Ανθέμια» συνδιοργανώνει με το Δήμο Νάουσας διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016 στις 21:30, στο γήπεδο μπάσκετ-ποδοσφαίρου Λευκαδίων.

Την Παρασκευή 1 Ιουλίου στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα οι: Άκης Σιαμίδης (λύρα-τραγούδι), Γιάννης Τσανασίδης (λύρα), Γιώργος Βέργος (αγγείο), Γιώργος Ορδουλίδης (νταούλι) και Γιώργος Φουντουκίδης (πλήκτρα).

Τη βραδιά θα πλαισιώνουν τα χορευτικά συγκροτήματα «Tuana» από την Κωνσταντινούπολη, ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Νέας Νικομήδειας» που θα παρουσιάσει τους Μωμόγερους, το μικρό χορευτικό τμήμα και η χορωδία του συλλόγου.

Το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016 στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα οι: Θοδωρής Τσανακλίδης (λύρα-τραγούδι), Δημήτρης Τσιμενίδης (λύρα), Ειρηναίος Τσιμενίδης (αγγείο), Νίκος Μανζιρίδης (κλαρίνο), Γιώργος Ορδουλίδης (νταούλι), Γιώργος Φουντουκίδης (πλήκτρα).

Τη βραδιά θα πλαισιώνουν τα χορευτικά συγκροτήματα «Tuana» από την Κωνσταντινούπολη, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λευκαδίων «Η Αγία Παρασκευή» και το μεγάλο τμήμα του συλλόγου.