ΚΥΡΙΑΚΗ03
ΙΟΥΛΙΟΣ
2016

«Πατρίδων γεύσεις» στη Φλώρινα

«Πατρίδων γεύσεις» στη Φλώρινα - Cover Image

Η Εύξεινος Λέσχη Φλώρινας, ο Σύλλογος Κιουταχειωτών και Μικρασιατών Φλώρινας «Ο Άγιος Μηνάς», ο Σύνδεσμος Μοναστηριωτών και των πέριξ εν Φλωρίνη «Η Ελπίς», ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Σκοπιάς Φλώρινας «Η παράδοση», ο Πολιτιστικός Σύλλογος  Φλώρινας «Η παράδοση», ο Σύλλογος Θεσσαλών και φίλων της Θεσσαλίας Νομού Φλώρινας και ο Σύλλογος Κρητών και φίλων Κρήτης οι «Ετεοκρήτες» συνδιοργανώνουν με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας-Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας εκδήλωση με τίτλο «Πατρίδων γεύσεις» την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 στις 18:30 στην αίθουσα «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας.

Τα οφέλη της παραδοσιακής διατροφής της κάθε περιοχής θα παρουσιάσει ο καθηγητής του τμήματος Βιολογίας του ΑΠΘ Θωμάς Σαββίδης. Η εκδήλωση θα συνεχιστεί στον προαύλειο χώρο της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας με παραδοσιακά φαγητά και χορούς από τους συλλόγους που συμμετέχουν.

Οι σύλλογοι πραγματοποιούν και φιλανθρωπική δράση, συγκεντρώνοντας τρόφιμα, είδη καθαριότητας και ατομικής υγιεινής για τους άπορους πολίτες της περιοχής.