ΚΥΡΙΑΚΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ15 - 25
ΜΑΙΟΣ
2016

Εκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας

Εκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας - Cover Image

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας για μια ακόμα χρονιά διοργανώνει εκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

► Την Κυριακή 15 Μαΐου, στις 11:00, θα γίνει δενδροφύτευση στον προαύλιο χώρο της Ευξείνου Λέσχης.

► Την Πέμπτη 19 Μαΐου, από τις 9:00 έως τις 13:00, θα στηθεί ενημερωτικό περίπτερο στην πλατεία Δημαρχείου. Παράλληλα, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, θα γίνει αιμοδοσία.

► Την Κυριακή 21 Μαΐου, στις 10:00, μνημόσυνο στον καθεδρικό ναό Αγίου Αντωνίου Βέροιας και ομιλία από τον Παύλο Τουτουντζίδη.

Στις 11:00 στο μνημείο της πλατείας Καπετανίδη θα αφιχθούν οι νέοι και οι νέες που συμμετέχουν στη λαμπαδηδρομία. Θα ξεκινήσουν από τη Νάουσα, θα περάσουν από την Αλεξάνδρεια και θα καταλήξουν στη Βέροια.

Στην κεντρική εκδήλωση της πλατείας Καπετανίδη θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση και θα γίνει κατάθεση στεφάνων. Θα ακολουθήσει δεξίωση.

► Επίσης, την Κυριακή 21 Μαΐου, στις 18:00 και στις 20:30, θα ανέβουν και δύο παραστάσεις στο Χώρο Τεχνών Δήμου Βέροιας. Οι ρίζες δεν κόβονται είναι ο τίτλος, και θέμα η Γενοκτονία των Ποντίων.

► Την Τετάρτη 25 Μαΐου, στις 20:00, η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας και ο σύλλογος «Ενωμένη Ρωμηοσύνη» διοργανώνουν κοινή εκδήλωση με ομιλητή τον καθηγητή Κωνσταντίνο Φωτιάδη.

ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ26
ΜΑΙΟΣ
2018
18:00
Αφιερώνεται στον κοσμοναύτη Θεόδωρο Γιουρτσίχιν-Γραμματικόπουλο.