ΣΑΒΒΑΤΟ27
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
2016

Ο Σταύρος Σιόλας στη Νέα Υόρκη σε μια μοναδική συναυλία

Ο Σταύρος Σιόλας στη Νέα Υόρκη σε μια μοναδική συναυλία - Cover Image

Μία από τις πιο ιδιαίτερες και σημαντικές φωνές του έντεχνου τραγουδιού, τη φωνή του Σταύρου Σιόλα θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016, στις 19:30, Έλληνες και Κύπριοι που ζουν στην Αμερική, σε μια υπέροχη συναυλία που διοργανώνει η Όπερα Κερύνεια και το Ίδρυμα «Ορφέας» στη Νέα Υόρκη.

Ο γνωστός ερμηνευτής, που ξεχώρισε στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης το 2006 με το τραγούδι του «Της Άρνης το νερό» –και έκτοτε δεν έχει σταματήσει να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τραγούδια όπως το «Χωρίς Εσένα» που είπε με την Ελευθερία Αρβανιτάκη αλλά και τα πολυαγαπημένα «Διόδια» σε στίχους Πόλυ Κυριάκου που τραγούδησε με τη μοναδική Φωτεινή Βελεσιώτου– θα χαρίσει υπέροχες στιγμές με τραγούδια των Μάνου Χατζιδάκι, Γιάννη Μαρκόπουλου, Μίκη Θεοδωράκη και Σταύρου Ξαρχάκου.

Η ορχήστρα και η χορωδία της Όπερας της Κερύνειας θα συμβάλουν στο άριστο αποτέλεσμα της βραδιάς, η διεύθυνση της οποίας βρίσκεται στα έμπειρα χέρια του Κωνσταντίνου Γιαννούδη.

Η μοναδική συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Merkin Concert Hall στο Kaufman Music Center (129 W 67 St. New York 10023).

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε από τον Πόλυ Κυριάκου τηλεφωνώντας στο (001) 917-485- 8683.

Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι ο ομογενειακός μη κερδοσκοπικός ραδιοφωνικός σταθμός ΑΚΤΙΝΑ FM.

ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ26
ΜΑΙΟΣ
2018
18:00
Αφιερώνεται στον κοσμοναύτη Θεόδωρο Γιουρτσίχιν-Γραμματικόπουλο.