ΤΡΙΤΗ29
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
2015

Και με ποντιακό χρώμα παράσταση της Μήδειας Χουρσουλίδου

Και με ποντιακό χρώμα παράσταση της Μήδειας Χουρσουλίδου - Cover Image

Με όχημα τη φωνή της και την ικανότητά της να ερμηνεύει τραγούδια σε 10 γλώσσες, η ποντιακής καταγωγής καλλιτέχνις Μήδεια Χουρσουλίδου υπόσχεται υπέροχες στιγμές σε όλους όσοι την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου παρακολουθήσουν την παράστασή της «Εικόνες», στο Ρυθμός Stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη).

Η Μήδεια θα προσφέρει ένα μουσικό ταξίδι πλημμυρισμένο με μελωδίες στα πορτογαλικά, τα κορσικάνικα, τα ιταλικά, τα σερβικά, τα τσιγγάνικα, τα βουλγαρικά, τα ελληνικά (σμυρναίικα, ποντιακά, θρακιώτικα), τα αρμενικά, τα γεωργιανά, τα αζέρικα και τα ρωσικά.

Στην παράστασή της, που θα προλογίσει η δημοσιογράφος και συγγραφέας Σοφία Προκοπίδου, τη Μήδεια θα πλαισιώσουν το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Συμπατριωτών «Μπεριόζκα» και το πολυφωνικό μουσικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Κέντρου «Καύκασος».

Μουσική θα παίξουν ο Ιορδάνης Καραζασίδης (ποντιακή λύρα), ο Χάρης Μπουτσελάκης (μπάσο), ο Αντώνης Φίλης (τύμπανα), ο Θάνος Μανωλόπουλος, ο Περικλής Παλαμιώτης (κιθάρα) και ο Tigran Sargsyan (παραδοσιακά πνευστά, αρμένικο duduk).