ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΚΥΡΙΑΚΗ06 - 08
ΜΑΡΤΙΟΣ
2015

«Οντισιόν», η θεατρική παράσταση της Πανελλήνιας Ένωσης Εφεσίων

«Οντισιόν», η θεατρική παράσταση της Πανελλήνιας Ένωσης Εφεσίων - Cover Image

Πρεμιέρα την Παρασκευή 6 Μαρτίου για την «Οντισιόν», τη διαδραστική αστυνομική κωμωδία του Αντώνη Παπαδόπουλου στις 20:00 μ.μ., στην Πανελλήνια Ένωση Εφεσίων, Σολωμού 50, Νίκαια.

Πρωταγωνιστές όχι μόνο η θεατρική Ομάδα Έφεσος αλλά και το κοινό που για τρεις ημέρες -και το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 θα… παίξουν με όχημα το νέο έργο του κατά το ήμισυ Ποντίου σκηνοθέτη και ηθοποιού.

Παίζουν: Ζωή Καραχρήστου, Κατερίνα Κατσανδρή, Αριστέα Μανταδάκη, Γεωργία Μπαχού, Ελευθερία Παπάζογλου, Κυριακή Χατζηπαναγιωτίδου, Γιάννης Λεκάκης, Κυριάκος Ψαρράκος

Σενάριο-σκηνοθεσία: Αντώνης Παπαδόπουλος

Μουσικές επιλογές: Σίμος Σταυρόπουλος

Είσοδος με συμβολικό εισιτήριο 3 ευρώ

Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Η Κίκα Μουν, θεότρελλη σκηνοθέτης, αποφασίζει να καλέσει σε Οντισιόν ηθοποιούς, προκειμένου ν’ ανεβάσει το καινούργιο της έργο. Μετά τις πρώτες ακροάσεις, η σκηνοθέτης πεθαίνει κι ο αστυνόμος Γάτης με την παράξενη σκιά του, αναλαμβάνουν να βρουν τον πιθανό δολοφόνο ανάμεσα στους θεατές-ηθοποιούς. Η ανάκριση αρχίζει και οι θεατές που έχουν στη κατοχή τους κάποια παράξενα κουτιά γεμάτα ενοχοποιητικά στοιχεία καλούνται ν’ αποδείξουν την αθωότητά τους.

ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ