ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΚΥΡΙΑΚΗ06 - 08
ΜΑΡΤΙΟΣ
2015

«Οντισιόν», η θεατρική παράσταση της Πανελλήνιας Ένωσης Εφεσίων

«Οντισιόν», η θεατρική παράσταση της Πανελλήνιας Ένωσης Εφεσίων - Cover Image

Πρεμιέρα την Παρασκευή 6 Μαρτίου για την «Οντισιόν», τη διαδραστική αστυνομική κωμωδία του Αντώνη Παπαδόπουλου στις 20:00 μ.μ., στην Πανελλήνια Ένωση Εφεσίων, Σολωμού 50, Νίκαια.

Πρωταγωνιστές όχι μόνο η θεατρική Ομάδα Έφεσος αλλά και το κοινό που για τρεις ημέρες -και το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 θα… παίξουν με όχημα το νέο έργο του κατά το ήμισυ Ποντίου σκηνοθέτη και ηθοποιού.

Παίζουν: Ζωή Καραχρήστου, Κατερίνα Κατσανδρή, Αριστέα Μανταδάκη, Γεωργία Μπαχού, Ελευθερία Παπάζογλου, Κυριακή Χατζηπαναγιωτίδου, Γιάννης Λεκάκης, Κυριάκος Ψαρράκος

Σενάριο-σκηνοθεσία: Αντώνης Παπαδόπουλος

Μουσικές επιλογές: Σίμος Σταυρόπουλος

Είσοδος με συμβολικό εισιτήριο 3 ευρώ

Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Η Κίκα Μουν, θεότρελλη σκηνοθέτης, αποφασίζει να καλέσει σε Οντισιόν ηθοποιούς, προκειμένου ν’ ανεβάσει το καινούργιο της έργο. Μετά τις πρώτες ακροάσεις, η σκηνοθέτης πεθαίνει κι ο αστυνόμος Γάτης με την παράξενη σκιά του, αναλαμβάνουν να βρουν τον πιθανό δολοφόνο ανάμεσα στους θεατές-ηθοποιούς. Η ανάκριση αρχίζει και οι θεατές που έχουν στη κατοχή τους κάποια παράξενα κουτιά γεμάτα ενοχοποιητικά στοιχεία καλούνται ν’ αποδείξουν την αθωότητά τους.

ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ13
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
2017
ΠΕΜΠΤΗ14
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
2017
19:00
Από τους Μικρασιάτες του νησιού.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ15
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
2017
19:30
Αντί εισιτηρίου θα διεξάγεται συλλογή τροφίμων προς ανακούφιση των ανθρώπων που έχουν...