21 Μάρτιος 2013, 12:15 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:55

Ακυρώθηκε το αφιέρωμα στον Χρύσανθο Θεοδωρίδη!

  • Ακυρώθηκε το αφιέρωμα στον Χρύσανθο Θεοδωρίδη!

Δυστυχώς όπως μας ενημέρωσαν το μεγάλο αφιέρωμα στον Χρύσανθο Θεοδωρίδη που θα γινόταν στην Πύλη Αξιού την τελευταία μέρα του Μάρτη, ακυρώθηκε!

Μάλιστα τη βραδιά θα πλαισίωναν με την παρουσία τους μεγάλα ονόματα του Ποντιακού πενταγράμμου, όπως είχαμε γράψει και στο άρθρο της εκδήλωσης. Όπως μας ενημέρωσαν κάποιοι από τους καλλιτέχνες, οι λόγοι της ακύρωσης ήταν ότι δεν υπήρξε η επιθυμητή υποστήριξη για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

Εκφράζουμε τη λύπη μας για την ακύρωση μιας τόσο σπουδαίας εκδήλωσης και θεωρούμε ότι οι πάντες πρέπει να συμβάλλουμε ώστε να μην ακυρώνονται τέτοιου είδους πολιτιστικά δρώμενα, ύψιστης σημασίας για την διατήρηση της Ποντιακής παράδοσης, αλλά αντίθετα να πραγματοποιούνται με μεγάλη επιτυχία!

Πάντως καλό είναι να γνωρίζουν οι διοργανωτές των εκδηλώσεων (γενικά), ότι η σωστή οργάνωση μια μεγάλης εκδήλωσης απαιτεί καλή, σωστή και έγκαιρη προετοιμασία, καθώς και πολύ καλή συνεργασία και διαφήμιση. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην επαναληφθούν ακυρώσεις τέτοιων εκδηλώσεων στο μέλλον, ενώ το Pontos-News.Gr είναι πάντα έτοιμο να βοηθά και να στηρίζει όλες τις Ποντιακές εκδηλώσεις που προάγουν τον Πολιτισμό μας!