20 Μάρτιος 2013, 08:42 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:55

Αίθριος ο καιρός σε Ελλάδα και Τραπεζούντα

  • Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή

Αίθριος ο καιρός με λίγες νεφώσεις στην Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Ανεβαίνει η θερμοκρασία στην Τραπεζούντα.

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 στην Αττική

Αρχικά λίγες νεφώσεις, που όμως γρήγορα θα αυξηθούν. Στη διάρκεια της ημέρας πάντως, θα υπάρχουν και μικρά διαστήματα με ήλιο. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί (βορειο-ανατολικοί, νότιοι, νοτιο-ανατολικοί) 2-3Bf, η υγρασία θα...παίζει μεταξύ 60-95%, ενώ η θερμοκρασία στα κεντρικά τμήματα της Αθήνας θα ανέβει ακόμη λίγο και θα κυμανθεί από 8-19°C.

Υπόλοιπη Ελλάδα

Σήμερα Τετάρτη γενικά συννεφιασμένο θα είναι το σκηνικό του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας (κυρίως πρωί ως πριν το μεσημέρι και αργότερα προς το απόγευμα και το βράδυ), πλην των μεσημεριανών ωρών που θα ανοίξει και θα επικρατήσει μερική ή και ολική ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι σε όλα τα πελάγη θα πνέουν κυρίως από νοτιο-ανατολικές διευθύνσεις 4-6Bf, ενώ η θερμοκρασία από βορρά προς νότο θα κυμανθεί από -4 έως 22 ή και 23°C.

Ο καιρός στην Τραπεζούντα για σήμερα Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Σήμερα Τετάρτη θα ανοίξει περισσότερο το καιρικό σκηνικό, ενώ θα ανέβει και η θερμοκρασία. Γενικά αίθριος λοιπόν θα είναι ο καιρός με λίγες αραιές νεφώσεις ανευ σημασίας, μέτριους νότιους νοτιο-δυτικούς ανέμους και θερμοκρασία στο κέντρο της Τραπεζούντας από 9-18°C.

Κώστας Αλεξανδρής
Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος - Καιρικός ερευνητής

Pontos-News.Gr