19 Μάρτιος 2013, 14:19 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:55

Τα παιδιά έβαλαν τα γυαλιά στους μεγάλους τραγουδώντας ποντιακά τραγούδια!

  • Τα παιδιά έβαλαν τα γυαλιά στους μεγάλους τραγουδώντας ποντιακά τραγούδια!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά το αποκριάτικο παιδικό πάρτυ για τους μικρούς φίλους της Λέσχης, το Σάββατο 9 Μαρτίου στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας στο Πανόραμα. Τα βλέμματα τράβηξαν τα μικρά παιδιά της Λέσχης που τραγούδησαν ποντιακά τραγούδια και άφησαν άφωνους τους μεγαλύτερους.

Τα μικρά παιδιά ντυμένα και βαμμένα μασκαράδες ξεφάντωσαν χορεύοντας σε ρυθμούς αποκριάτικους και παίζοντας πληθώρα παιχνιδιών. Ιδιαίτερη εντύπωση φέτος προξένησαν με τις ικανότητές τους στο τραγούδι οι μικροί φίλοι της Λέσχης. Στο διαγωνισμό ποντιακού τραγουδιού που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, συμμετείχαν όλα τα παιδιά των μικρών χορευτικών τμημάτων της Λέσχης λέγοντας από ένα παραδοσιακό ποντιακό δίστιχο, «βάζοντας τα γυαλιά» στους μεγαλύτερους και κάνοντάς τους να νιώσουν για άλλη μια φορά υπερήφανοι.

Μεγάλη χαρά επίσης μας προσέφεραν τα ευγενέστατα και καλοσυνάτα παιδιά του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Βέροιας που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ελπίζουμε να διασκέδασαν τόσο όσο εμείς.

Ανανεώνοντας το ραντεβού μας για του χρόνου ευχόμαστε Καλή Αποκριά και Καλή Σαρακοστή σε όλους.

Για το τμήμα Νέων
Καρυπίδου Ξανθούλα
Ρουκάς Γιώργος
Συντίλα Δέσποινα

Εύξεινος Λέσχη Βέροιας
Δείτε τα στοιχεία της Λέσχης

Gallery