19 Μάρτιος 2013, 11:41 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 19:49

Η Εύξεινος Λέσχη Τρικάλων χόρεψε για να σωθεί μία ζωή

  • Η Εύξεινος Λέσχη Τρικάλων χόρεψε για να σωθεί μία ζωή

Η Εύξεινος Λέσχη Μικρασιατών και Ποντίων Τρικάλων συμμετείχε σε φιλανθρωπική εκδήλωση με σκοπό να σωθεί η ζωή ενός παιδιού. Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση στο τέλος του άρθρου.

Την Κυριακή 10 του Μάρτη 2013, η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών ν. Τρικάλων συμμετείχε στην μουσικοχορευτική παράσταση που διοργάνωσε ο Ευεργετικός Σύλλογος Γαρδικίου Τρικάλων, στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Τρικκαίων, τα έσοδα της οποίας θα καλύψουν της ανάγκες νοσηλείας, του 7 χρονου μαθητή από το Γαρδίκι που δίνει τη δική του μάχη για την ζωή.

Με βαθύτατη ενσυναίσθηση ως προς την ανάληψη ευθύνης που κάθε πολιτιστικός σύλλογος οφείλει να έχει προς την κοινωνία μέσα στην οποία εντάσσεται, η Εύξεινος Λέσχη Τρικάλων ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του ΔΣ του Ευεργετικού συλλόγου Γαρδικίου για ενεργό συμπαράσταση στο έργο της συγκέντρωσης των χρημάτων που απαιτούνται για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του νεαρού Γαρδικιώτη.

Στα χρόνια που οι δικοί μας ζούσαν στον Εύξεινο Πόντο η αληθινή δύναμη η οποία τους κράτησε ενωμένους παρ όλες τις δυσκολίες και τις αντίξοες συνθήκες ζωής, ήταν η δύναμη της Αλληλεγγύης που ανέπτυξαν κι αυτό πέρασε σε μας, τους απογόνους τους, ως ύψιστο καθήκον. Το ΔΣ της Ευξείνου Λέσχης Τρικάλων ευχαριστεί θερμά το σύλλογο του Γαρδικίου για την δυνατότητα που του έδωσαν να προσφέρει, έστω και τα ελάχιστα, στον ευγενή σκοπό της εκδήλωσης.

Με εκτίμηση για το ΔΣ,
Η Πρόεδρος Σαββίδου Λένα

Εύξεινος Λέσχη Ποντίων & Μικρασιατών Τρικάλων
Δείτε τα στοιχεία του Συλλόγου

Gallery