19 Μάρτιος 2013, 09:35 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:56

Ο Μίτσελ ικανοποιημένος από τον Φετφατζίδη

  • Ο Μίτσελ ικανοποιημένος από τον Φετφατζίδη

Ο Μίτσελ χρησιμοποίησε ως αλλαγή τον Γιάννη Φετφατζίδη στο προχθεσινό ματς στην Κέρκυρα και έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοσή του.

Η εμφάνιση του "Φέτφα" ικανοποίησε τον Ισπανό τεχνικό των "ερυθρόλευκων" ο οποίος δίνει ευκαιρίες στον νεαρό μέσο και θέλει να τον βοηθήσει να τονώσει την ψυχολογία του.

Το ζητούμενο βέβαια για τον Φετφατζίδη είναι να έχει διάρκεια στην απόδοσή του, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να πάρει και συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια του. Ο Μίτσελ πάντως δείχνει διάθεση να του δώσει αυτές τις συνεχόμενες ευκαιρίες.

Ικανοποίηση για Αβραάμ και Φουστέρ

Μπορεί η γενική εικόνα των πρωταθλητών στο παιχνίδι με την Κέρκυρα να μη χαρακτηρίζεται ικανοποιητική, κάτι που άλλωστε επισήμανε με τις δηλώσεις του και ο Μίτσελ, ωστόσο υπάρχουν δύο ενθαρρυντικά μηνύματα για τους Πειραιώτες από το προχθεσινό παιχνίδι. Ο λόγος για την παρουσία δύο παικτών της ομάδας του λιμανιού, του Αβραάμ Παπαδόπουλου και του Νταβίδ Φουστέρ. Αμφότεροι έδειξαν πως σε κάθε αγώνα γίνονται και καλύτεροι και ο Μίτσελ έχει κάθε λόγο να χαμογελά βλέποντας τους δύο παίκτες να ανεβάζουν στροφές.

Από τη μία η επιστροφή του Αβραάμ στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των πρωταθλητών έχει «δέσει» την άμυνα του Ολυμπιακού και από την άλλη η επιστροφή του Νταβίδ Φουστέρ δίνει τη δυνατότητα στους «ερυθρόλευκους» ν' αποκτήσουν καλύτερο πρέσινγκ κοντά στην αντίπαλη περιοχή. Αυτό είναι άλλωστε στοιχείο το οποίο θέλει να βλέπει από την ομάδα του ο Ισπανός τεχνικός και γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε ο Μίτσελ ποντάρει πολλά στον συμπατριώτη του.

Πηγή: sentragoal.gr