19 Μάρτιος 2013, 07:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:56

Ένα θαύμα θα σώσει τον Τόμας Πρωτόπαπα

  • Ένα θαύμα θα σώσει τον Τόμας Πρωτόπαπα

Η κατάστασή του νεαρού ηθοποιού Τόμας Πρωτόπαπα παραμένει σταθερά κρίσιμη χωρίς καμία βελτίωση.Οι γονείς του προσεύχονται και ελπίζουν σ' ένα θαύμα.

«Οι 72 ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες μετά το ατύχημα», αφού η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο νεαρός ηθοποιός στο κεφάλι ήταν πολύωρη και τα τραύματα σοβαρά», ενώ αυτό που περιμένουν όλοι είναι «να αντιδράσει στην ειδική φαρμακευτική αγωγή που του χορηγείται και να δώσει σημάδια ανάκαμψης» δηλώνουν οι θεράποντες ιατροί της Μοναδικής Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με το fthis, ο πατέρας του κατέφτασε χθες το πρωί από το Λονδίνο, όπου ζει, καθώς δεν έβρισκε πτήση νωρίτερα. Το επισκεπτήριο στην μονάδα εντατικής θεραπείας είναι μόλις δύο μισάωρα την ημέρα και μόνο για έναν από τους συγγενείς πρώτου βαθμού, οπότε η αναμονή έξω από την μονάδα είναι ανώφελη. Ιδίως όταν δεν υπάρχουν ενθαρρυντικά σημάδια για την πορεία της υγείας του.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο διευθυντής του νοσοκομείου συναντήθηκε σήμερα με τους γονείς του και τους έθεσε υπόψη τους το ενδεχόμενο της δωρεάς οργάνων.

Ωστόσο τόσο οι ίδιοι, όσο του και οι φίλοι του ελπίζουν ο 25χρονος Τόμας, να φανεί δυνατός και να καταφέρει αυτό που φαντάζει ακατόρθωτο. Ελπίζουν να εισακουστούν οι προσευχές τους και να γίνει το θαύμα.

Όσον αφορά το τροχαίο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός ηθοποιός είχε σταματήσει στην Αττική οδό προκειμένου να τηλεφωνήσει στο στούντιο, όπου είχε γύρισμα και να του δώσουν πληροφορίες για να φτάσει εκεί, όταν βαν της Αττικής οδού έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο δικό του…

«Όλα αξίζουν τον κόπο, αν η ψυχή δεν είναι μικρή», είχε γράψει το προηγούμενο βράδυ στο facebook

Σήμερα οι γιατροί θα προχωρήσουν σε νέες εξετάσεις για να εκτιμήσουν την πορεία.

Διαβάστε ακόμη:

Όλη η αλήθεια για το ατύχημα του Τόμας Πρωτόπαπα