16 Μάρτιος 2013, 12:20 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:56

Ινδία: Ομαδικός βιασμός Ελβετίδας

  • Ινδία: Ομαδικός βιασμός Ελβετίδας

Οκτώ Ινδοί πήραν μέρος στον ομαδικό βιασμό 39χρονης Ελβετίδας τουρίστριας, οι οποίοι επιτέθηκαν σε εκείνην και τον άνδρα της στην κεντρική Πολιτεία Μάντια Πραντές, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε σε χωριό κοντά στην πόλη Ντάτια, αργά χθες το βράδυ, σύμφωνα με τον τοπικό διοικητή Κ.Σ. Σολάνκι.

Το ζευγάρι ταξίδευε με ποδήλατα από τη φημισμένη για τους ναούς της πόλη Όρτσχα προς την Σεόντα, όταν σταμάτησαν σε ένα παραθεριστικό κάμπινγκ κοντά στο χωριό για να περάσουν τη νύκτα.

Οκτώ άνδρες επιτέθηκαν στο ζευγάρι με ξύλινα ραβδιά, ξυλοκόπησαν τον άνδρα και βίασαν τη σύντροφό του, και τους λήστεψαν,σύμφωνα με την μήνυση που κατέθεσε ο σύζυγος, δήλωσε ο Σολάνκι.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της κοντινής πόλης Γκουάλιορ, όπου οι πρώτες εξετάσεις επιβεβαίωσαν τον ισχυρισμό της για βιασμό, μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο NDTV, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.

Ο Σολάνκι δήλωσε πως οκτώ άνδρες έχουν συλληφθεί και ανακρίνονται σε σχέση με το συμβάν, όμως η αστυνομία εξακολουθεί τις έρευνες για να συλληφθούν όλοι οι δράστες.

Μεγάλη ανησυχία έχουν προκαλέσει τα αυξανόμενα κρούσματα βιασμών στην Ινδία.