16 Μάρτιος 2013, 11:35 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:56

Ο τραυματισμός του Σεϊταρίδη

  • Ο τραυματισμός του Σεϊταρίδη

Εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου τρεις εβδομάδες, θα μείνει ο Γιούρκας Σεϊταρίδης λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, στο γόνατο.

Οι φόβοι του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού για πείραγμα του μηνίσκου του Γιούρκα Σεϊταρίδη, δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν με τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας.

Ο διεθνής δεξιός μπακ υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου στο δεξί γόνατο και ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης προσδιορίζεται στις τρεις εβδομάδες, ίσως και λίγο περισσότερο. Ο Σεϊταρίδης θα υποβληθεί το Σάββατο σε αρθροσκόπηση στο νοσοκομείο "Υγεία" και από Δευτέρα θα αρχίσει την αποθεραπεία του.

Ο Σεϊταρίδης θα προσπαθήσει να επανέρθει μετά τη διακοπή και εκτός από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, θα επιχειρήσει να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη έσω μηνίσκου στο δεξί του γόνατο. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί αύριο σε αρθροσκόπηση και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες".

Πηγή: sport24.gr