16 Μάρτιος 2013, 10:40 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:56

Μια ελληνίδα σε Μεξικάνικες σειρές

  • Μια ελληνίδα σε Μεξικάνικες σειρές

Η Σοφία Σταματιάδη είναι η ελληνίδα που έχει γοητεύσει το μεξικάνικο κοινό πρωταγωνιστώντας σε τηλεοπτικές σειρές.

Είχε να έρθει στην Ελλάδα από τότε που ήταν μόλις 8 ετών, αλλά την κρατά ζωντανή στην ψυχή της δηλώνοντάς ότι τα αγαπημένα της φαγητά είναι το αυγολέμονο και φυσικά το σουβλάκι.

Γεννήθηκε στις 9 Ιουνίου του 1987 στο Μεξικό. Ο παππούς της ήταν Έλληνας, ο οποίος μετανάστευσε στην περιοχή και έκανε οικογένεια. Σε ηλικία 16 ετών κέρδισε τον πρώτο της ρόλο σε μεξικάνικη σαπουνόπερα και μέχρι σήμερα, στα 26 της χρόνια, έχει καθιερωθεί παγκοσμίως.

Θεωρείται μια από τις πιο σέξι ηθοποιούς στο Μεξικό κι έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές – σαπουνόπερες, όπως «Lado B», «Pecados Ajenos», «Eva Luna» και «La Casa de al Ladο» αλλά και σε ποικίλα show, καθώς συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με τον τηλεοπτικό όμιλο Telemundo. Το θέατρο είναι το κρυφό της πάθος και έχει πρωταγωνιστήσει σε παραστάσεις όπως το Μonologando το 2011 και παλιότερα στο Las Arpías και στο Vaselina (Grease).

Δεν έχει μάθει ελληνικά αλλά όπως είχε πει σε συνέντευξή της, νιώθει Ελληνίδα γιατί στο σπίτι της τηρούν τα ελληνικά έθιμα . «Λυπάμαι που δεν μιλάω ελληνικά, αλλά ελπίζω να τα μάθω σύντομα. Επίσης, σχεδιάζω να επισκεφθώ την Ελλάδα ξανά» είχε δηλώσει.