16 Μάρτιος 2013, 09:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:56

Τα δικαιώματα των γυναικών θα καταστρέψουν την κοινωνία

  • Τα δικαιώματα των γυναικών θα καταστρέψουν την κοινωνία

Η ενίσχυση των δικαιωμάτων των γυναικών θα καταστρέψει την κοινωνία, προειδοποίησε η Μουσουλμανική Αδελφότητα της Αιγύπτου , για την διακήρυξη των Ηνωμένων Εθνών.

Η διακήρυξη επιτρέπει σε μία γυναίκα να ταξιδεύει, να εργάζεται, να χρησιμοποιεί μεθόδους αντισύλληψης δίχως την έγκριση του συζύγου της και να έχει την δυνατότητα να διαχειρίζεται τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Το κόμμα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας (Κόμμα Ελευθερίας και Δικαιοσύνης) κέρδισε τις εκλογές του Ιουνίου δίδοντας στον Morsi την εξουσία της χώρας. Η Μουσουλμανική Αδελφότητα ανήρτησε την σχετική δήλωση κατά της διακήρυξης του Ο.Η.Ε στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίσα www.ikhwanweb.com, καθώς και στην ιστοσελίδα του κόμματος.

Η Μουσουλμανική Αδελφότητα προειδοποίησε ότι η διακήρυξη θα δώσει στις γυναίκες "πλήρη δικαιώματα ως προς την κατάθεση νομικών διεκδικήσεων κατά των συζύγων τους σε περίπτωση κατηγορίας για βιασμό ή σεξουαλική παρενόχληση, υποχρεώνοντας τις αρμόδιες αρχές να αντιμετωπίσουν τα συζυγικά σεξουαλικά εγκλήματα με την ίδια ποινή με αυτήν του βιασμού ή σεξουαλικής παρενόχλησης μίας άγνωστης".. Και αυτό, κατά τους ισλαμιστές αποτελεί κίνδυνο για την «κοινωνία», μία «κοινωνία» που αντιλαμβάνεται τις γυναίκες ως πολίτες τρίτης κατηγορίας δίχως κανένα δικαίωμα στην ζωή..

Αυτή είναι λοιπόν η «Αραβική Άνοιξη».. Όπως σας έχουμε ενημερώσει στο pentapostagma.gr οι Αμερικανικές βλέψεις τείνουν να δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερες εστίες ισλαμικού φανατισμού και καταστρατήγησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων...

Η πρέσβης των Η.Π.Α Susan Rice προσπαθώντας να συμμαζέψει ότι μπορεί σε διπλωματικό επίπεδο δήλωσε σχετικά: "Δεν μπορούμε να ζούμε σε πραγματικά ελεύθερες κοινωνίες, εάν οι γυναίκες και τα κορίτσια δεν είναι ελεύθερα να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους." – μάλλον για τις δυτικές κοινωνίες αναφερόταν, και όχι για τις μουσουλμανικές...

Πηγή: pentapostagma.gr