14 Μάρτιος 2013, 15:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:56

Απόλυτα επιτυχής η 72η αιμοδοσία στους Ακρίτες Πολυκάστρου

  • Απόλυτα επιτυχής η 72η αιμοδοσία στους Ακρίτες Πολυκάστρου

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 72η Αιμοδοσία των Ακριτών Πολυκάστρου στις 3 Μαρτίου 2013.

Το Μάρτη του 1990 ήταν το ξεκίνημα της λειτουργίας της «τράπεζας αίματος» των ΑΚΡΙΤΩΝ Πολυκάστρου, με επικεφαλής τον τότε πρόεδρο του συλλόγου κ. Βασίλη Αθανασιάδη αιμοδότησαν 38 εθελοντές, αυτοί ήταν τα ιδρυτικά της μέλη.

Στα 23 χρόνια λειτουργίας της «Τράπεζας» πραγματοποιήθηκαν 71 τακτικές αιμοδοσίες και 4 έκτακτες, ο αριθμός των μελών έφτασε τα 954, χορηγήθηκαν 5654φ. αίματος για τις ανάγκες 2567 ασθενούντων συνανθρώπων μας.

Στις 3 Μαρτίου ξεκίνησε ο 24ος χρόνος λειτουργίας της τράπεζας αίματος με την πραγματοποίηση της 72ης αιμοδοσίας με απόλυτη επιτυχία.  Προσήλθαν και αιμοδότησαν 93 εθελοντές , 20 αιμοδότριες και 73 αιμοδότες μεταξύ των οποίων 10 νέα μέλη, ανεβάζοντας των αριθμό των μελών σε 964.

Ευχαριστήριο

Η διοικούσα επιτροπή της "τράπεζας" ευχαριστεί και συγχαίρει όλα τα μέλη της που προσήλθαν και αιμοδότησαν δείχνοντας  έμπρακτα την αγάπη τους προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Ευχαριστεί τον γιατρό κ. Νικόλαο Κοντογιώργου τις Κες Άννα Κώτσαρη, Σοφία Διαμαντίδου, Χαρούλα Χαρτοματσίδου, τον κ. Κώστα Χριστοφορίδη του τμ. αιμοδοσίας και τον κ. Γιάννη Τοπουζίδη για την άψογη συνεργασία τους και την συμβολή τους στην επιτυχία της 72ης αιμοδοσίας.

Ευχαριστεί τις Κες Μαρία Αθανασιάδου , Μαρία Γούλα, Τασούλα Καρακατσανίδου , Χρυσάνθη Κουμαρνέτου, Τάνια Πατεράκη , Μαίρη Παυλίδου. Ειρήνη Σκαλιστήρα , Γιώτα Τοπαλίδου , Αθηνά Τοψαχαλίδου, το "Σ. Μ. Παναγιωτίδη" και τον κ.Ηλία Ν. Χαρτοματσίδη(αρτοποιό) για τα κεράσματα που ετοίμασαν και προσέφεραν για τους αιμοδότες.

Ευχαριστεί ιδιαίτερα τους Κος Δημήτρη Μερεσίδη και Γρηγόρη Σουμελίδη για την άψογη εξυπηρέτηση όλων των αιμοδοτών και του προσωπικού της αιμοδοσίας , της ες Νίνα Καρακασίδου κ Δέσποινα Σαγματοπούλου για την πολύτιμη βοήθεια τους και τον μόνιμο χορηγό της "τράπεζας" κ. Μιχάλη Κιουρτσίδη (Β.Ε.Κ. Μικρόδασος) για την κάλυψη της δαπάνης έντυπου υλικού .

Επόμενες αιμοδοσίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 19 Μαΐου και την Κυριακή 7 Ιουλίου (73η) στο σπίτι του Πόντου στο Πολύκαστρο

Για την Δ.Ε. της Τράπεζας
Βασίλης  Αθανασιάδης

Σύλλογος Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων "Οι Ακρίτες"
Δείτε τα στοιχεία του Συλλόγου