14 Μάρτιος 2013, 11:22 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:57

Ο Απόλλων Καλαμαριάς στοχεύει στη νίκη και την άνοδο

  • Ο Απόλλων Καλαμαριάς στοχεύει στη νίκη και την άνοδο

Ο Απόλλων Καλαμαριάς στοχεύει στη νίκη με την οποία θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο του στη Football League. Στο Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι αντιμετωπίζει την Δόξα Κρανούλας.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης στοχεύει στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη της κάτι που σε περίπτωση που επιτευχτεί θα δώσει διαδικαστικό χαρακτήρα στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ενώ δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής και παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί καθόλου ή ελάχιστα.

Στα αγωνιστικά  οι παίκτες των Ποντίων επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις και στην προετοιμασία τους εν όψει του αγώνα με την ομάδα της Ηπείρου που πραγματοποίηθηκε στις εγκαταστάσεις Μάττα στη Ραιδεστό. Μοναδικό πρόβλημα για τον προπονητή των «ροσονέρι» είναι ο Αλμπάνης που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.Αντίθετα στη διάθεση του προπονητή της ομάδας της Καλαμαριάς τέθηκαν οι Μανουσάκης και Παντελιάδης που ξεπέρασαν τα προβλήματα τους (ο πρώτος ταλαιπωρούταν από ίωση και ο δεύτερος από τραυματισμό). Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σακκάς που ταλαιπωρείται από ελαφρύ διάστρεμμα, ωστόσο όπως όλα είχνουν ο παίκτης θα δώσει κανονικά το παρόν στο ματς με τους «πορτοκαλί».

Τέλος ανακοίνωση σχετικά με την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Απόλλων 1926 βρίσκεται στην ευχάριστη θέσει να ανακοινώσει στους μετόχους της που συμμετείχαν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας, πως οι τίτλοι των μετοχών τους έχουν εκδοθεί και από αύριο το πρωί (10.30 έως 14.00) όπως και κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή μπορουν να παραλάβουν τους τίτλους τους προσερχόμενοι στα γραφεία της ΠΑΕ, προσκομίζοντας παράλληλα την αστυνομική τους ταυτότητα».

Τέλος, με άλλη ανακοίνωση τονίζεται:

«Το Δ.Σ., το προπονητικό επιτελείο, το ποδοσφαιρικό τμήμα και οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ Απόλλων 1926 εύχονται στον Γιάννη Τσαρσιταλίδη για τη γέννηση του εγγονού του να ζήσει και ναναι γερός».

Πηγή: gazzetta.gr