14 Μάρτιος 2013, 08:42 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:57

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Η τουρκοκρατία στην ελληνική τηλεόραση

  • Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης κριτής σε φεστιβάλ ταινιών

 Για την τουρκοκρατία στην τηλεόραση και τις παράλληλες δουλειές που πρέπει να κάνει ένας ηθοποιός, για να ζήσει,  μίλησε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

«Δούλευα για χρόνια σε μπαρ, δηλώνει στο TV Ζάπινγκ, είχα δικά μου μπαρ και συνεχίζω με ένα καινούργιο, που φτιάχτηκε με μεράκι. Άλλωστε, τι είναι ο ηθοποιός; Απ’ όταν ξεκίνησα, μια ήταν η μόνιμη ερώτηση: ηθοποιός είσαι, σε ποιο μπαρ δουλεύεις; (γέλια). Ζεις μόνο με τη δουλειά του ηθοποιού; Πόσο μάλιστα τώρα, που έγινε έτσι το όλο “σκηνικό”».

«Τουρκοκρατείται πια η τηλεόραση! Κι αυτό δεν πρέπει να συνεχιστεί... Πρέπει να βγουν κι άλλες νέες ελληνικές σειρές -υπάρχουν εξαιρετικοί σεναριογράφοι και σκηνοθέτες-αρκετά με τα τούρκικα!».

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στον Flash 96 είχε δηλώσει: «Τα τούρκικα σήριαλ έχουν κάποιο ενδιαφέρον, είναι σαπουνοπεροειδή που είναι δημοφιλή και λαοφιλή. Αλλά ότι η ελληνική τηλεόραση παίζει διαρκώς τούρκικα σήριαλ οφείλεται και στους θεατές. Διότι τα τούρκικα σήριαλ επειδή είναι φτηνά, νοικιάζονται εννοώ σε πολύ χαμηλό κόστος, από την στιγμή που κάνουν την ίδια θεαματικότητα με τα ελληνικά, οι τηλεοπτικοί σταθμοί που είναι επιχειρήσεις λογικό είναι να τα προτιμούν

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του "Ελληνικού" σήριαλ "Με τα παντελόνια κάτω", μαζί με τον Κώστα Βουτσά, τον Ρένο Χαραλαμπίδη, τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη κ.α. που θα προβληθεί από το MEGA.