14 Μάρτιος 2013, 07:05 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:57

Άρση ασυλίας Κασιδιάρη για το χαστούκι. Συγκλονιστική ομιλία της Κανέλλη

  • Άρση ασυλίας Κασιδιάρη για το χαστούκι. Συγκλονιστική ομιλία της Κανέλλη

Λευκός καπνός στο Βατικάνο, μαύρος καπνός στην βούλη μετά την ψηφοφορία για την άρση ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, για το χαστούκι στην Λιάνα Κανέλλη, η οποία καταχειροκροτήθηκε για την συκγλονιστική της ομιλιά στην Βουλή. -Βίντεο.

Είχε 20 μέρες τη μελανιά αλλά δεν πήγε σε ιατροδικαστή και δηλώνει ότι είναι "Πολύ σκληρή για να πεθάνει".

Αποφάσισε η Βουλή με ψήφους 205 υπέρ, 3 κατά και ένα "παρών". Τέσσερις  βουλευτές, ο γραμματέας της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο επίσης βουλευτής της ΝΔ Ιωάννης Καράμπελας ο Γιάννης Ιωαννίδης και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Κρεμαστινός επέλεξαν να καταψηφίσουν την πρόταση για άρση της ασυλίας.

Η στάση τους συζητήθηκε έντονα και περισσότερο για τους κυρίους Κεφαλογιάνη, λόγω της θέσης που έχει στο κόμμα του. Όπως σχολίαζαν βουλευτές, "την ώρα που ο αρχηγός του μιλούσε κατά της βιας στη νεολαία της ΟΝΝΕΔ", εκείνος δεν ζητούσε να τιμωρηθεί ο Κασιδιάρης που σήκωσε χέρι στην Κανέλλη.

Αντίστοιχα σχόλια έγιναν και για τον κ. Κρεμαστινό, το κόμμα του οποίου κάνει ολόκληρη εκστρατεία κατά των φαινομένων βίας, ρατσισμού και του φασισμού και επιτίθεται καθημερινά στην Χρυσή Αυγή κατηγορώντας την ότι υιοθετεί αρχές του ναζισμού και της βίας.

Η ομιλία της Λιάνας Κανέλη ήταν συγκλονιστική και καταχειροκροτήθηκε.

Δείτε το βίντεο...