12 Μάρτιος 2013, 13:58 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:57

Χορωδίες από όλη την Ελλάδα στην Κωνσταντινούπολη

  • Χορωδίες από όλη την Ελλάδα στην Κωνσταντινούπολη

Πραγματοποιήθηκε στις 8 Μαρτίου, στο Ζωγράφειο Λύκειο στην Κωνσταντινούπολη το 4ο Φεστιβάλ Χορωδιών στο οποίο συμμετείχαν χορωδίες από ολη την Ελλάδα.

Πλήθος κόσμου κατέκλεισε την αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου για να παρακολουθήσει την συναυλία που ήταν αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες με αφορμή την ημέρα της γυναίκας.

Ο κ. Δεμιρτζόγλου συγκινημένος απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους και έδωσε την σκυτάλη στην Αγάπη Τριανταφυλλίδη και την Niki Kocamangil οι οποίες άνοιξαν την συναυλία με ένα ρεσιτάλ μουσικής δωματίου.

Ο Πρόξενος κ. Θάνος Αστρακάς απένειμε αναμνηστικά διπλώματα στα μέλη των χορωδιών καθώς και συμβολικά από ένα τριαντάφυλλο στις κοπέλες που πήραν μέρος στην εκδήλωση.

Η αίθουσα πλημμύρισε από τις μελωδικές φωνές των μαθητών και την ευρεία γκάμα μουσικών ειδών από τις πολυάριθμες χορωδίες πήραν μέρος από την Ελλάδα.

Οι πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του Ζωγραφείου θα συνεχιστούν. Το Σάββατο στις 16 Μαρτίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί θεατρική παράσταση του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.