10 Μάρτιος 2013, 10:21 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:58

Ο Σύλλογος Ποντίων Μεταμόρφωσης χάρισε ζωή

  • 14 Απρ 2013: Εθελοντική Αιμοδοσία στην Ένωση Ποντίων Πολίχνης

Ο Σύλλογος Ποντίων Μεταμόρφωσης "Ο Εύξεινος Πόντος" ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου Μεταμόρφωσης για εθελοντική αιμοδοσία και χάρισε ζωή σε ανθρώπους που το είχαν πραγματική ανάγκη.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη για το 2013 Διήμερη Εθελοντική Αιμοδοσία του Συνδέσμου Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος και Μέριμνας Υγείας «Κωστάκης Μεσογίτης» στις 3 & 4 Μαρτίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης Αττικής.

Σε αυτή την 54η διοργάνωση προσήλθαν 370 Εθελοντές Αιμοδότες, από τους οποίους Αιμοδότησαν οι 329. Αποτελεί ιδιαίτερη ικανοποίηση για το Σύνδεσμο το γεγονός ότι τακτικοί και νέοι Αιμοδότες ανταποκρίθηκαν για μία ακόμη φορά στο κάλεσμά του και χάρισαν ελπίδα στους συνανθρώπους μας.

Παράλληλα, ο κόσμος που προσήλθε σε αυτό το Διήμερο Αγάπης και Αλληλεγγύης, αγκάλιασε θερμά την προσπάθεια ενίσχυσης της Τράπεζας Αγάπης του Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρος συγκεντρώνοντας μία μεγάλη ποσότητα τροφίμων.

Ο Σύνδεσμος ευχαριστεί θερμά όλους όσοι θέλησαν, με κάθε τρόπο, να προσφέρουν απλόχερα την αγάπη τους. Ευχαριστεί, επίσης ιδιαίτερα τον Συλλόγο Εργαζομένων του Δήμου Μεταμόρφωσης, τους τοπικούς συλλόγους (Φιλογυμναστικός όμιλος Κότινος, Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κουκουβαούνων “ΠΑΟΚ”, Σύλλογος Ποντίων Μεταμόρφωσης "Ο Εύξεινος Πόντος”, Ένωση Κρητών Μεταμόρφωσης “Η Μεγαλόνησος”) για την ομαδική τους παρουσία.

Με εκτίμηση,
Tο Δ.Σ.