7 Μάρτιος 2013, 10:33 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:59

Ένας Πόντιος ποτέ δεν το βάζει κάτω!

  • Εξιτήριο για τον Λευτέρη Πανταζή μετά το εγκεφαλικό

Τι και αν οι γιατροί πίστευαν πως δεν θα ξαναμιλήσει μετά το διπλό εγκεφαλικό στο κέντρο λόγου του εγκεφάλου ο Λευτέρης Πανταζής τους διέψευσε όλους και επιβεβαίωσε το ρητό ότι ένας Πόντιος ποτέ δεν το βάζει κάτω αγωνίζεται μέχρι το τέλος! Ακολούθει βίντεο.

Οι γιατροί κάνουν λόγο για θαύμα. Και είναι θαύμα καθώς ο Πόντιος μετά το διπλό εγκεφαλικό στο κέντρο λόγου του εγκεφάλου του κατάφερε το ακατόρθωτο. Από άναρθρες κραυγές τον πρώτο καιρό…σήμερα όχι απλά να μιλάει αλλά να τεκμηριώνει με τον λόγο του όσα θέλει να πει. Και όλα αυτά εξαιτίας του Ποντιακού κεφαλιού του.

Το έβαλε στόχο. Δεν ήθελε η υγεία του να κλείσει έτσι άδοξα την μεγάλη καριέρα του. Θα ήταν πολύ άδικο. Και όπως είναι ποντιακό ξεροκέφαλο κεφάλι και άργησε την ημέρα εκείνη που έπαθε τη ζημιά να πάει στο νοσοκομείο, θεωρώντας πώς επρόκειτο για κάτι απλό, έτσι και τώρα.

Κόντρα στους νόμους και στα ιατρικά ανακοινωθέντα, σηκώθηκε ταξίδεψε, μίλησε και απέδειξε ότι η δύναμη της ψυχής του είναι τεράστια.

Βρέθηκε με τον σκηνοθέτη Γιώργο Γκάβαλο στην Ηλεία και πιο συγκεκριμένα στη Λίμνη Καΐάφα για τα γυρίσματα και παραχώρησε συνέντευξη σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: