6 Μάρτιος 2013, 15:28 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:59

Στον εισαγγελέα το σοκαριστικό βίντεο της Χρυσής Αυγής

  • Χρυσαυγίτες και αντιεξουσιαστές συνεπλάκησαν στην Πάτρα

Όπως γράψαμε νωρίτερα, βουλευτής της Χρυσής Αυγής εμφανίζεται σε βίντεο να λέει ότι θα κάνουν σαπούνια τους αλλοδαπούς. Το επίμαχο βίντεο υποβάλλεται στον εισαγγελέα.

Από το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής υποβάλλεται σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, οπτικοακουστικό υλικό από μεσημβρινή ενημερωτική τηλεοπτική εκπομπή, που προέβαλε απόσπασμα χθεσινού ντοκιμαντέρ του Βρετανικού τηλεοπτικού σταθμού Channel 4, στο οποίο εμφανίζεται υποψήφιος βουλευτής ελληνικού πολιτικού κόμματος να απευθύνεται σε αλλοδαπούς με απειλητικές εκφράσεις, όπως «Είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε τους φούρνους. Σαπούνια γιατί είναι και ωραίο», «Θα τα ‘χουμε σαπούνια για τα αμάξια, σαπούνια να πούμε για τα πεζοδρόμια …», «…κάνα λαμπατέρ να φτιάξουμε με το δέρμα τους…», «Τα δόντια να πάρουμε…».

Ο Κασιδιάρης αποκάλεσε παραμύθια το βίντεο του channel 4 -Απειλεί με μηνύσεις

«Θα κάνουμε σαπούνια τους Ελληνες; Μα, είστε σοβαρή κυρία μου» με αυτή φράση ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, με παρέμβαση του στον ΣΚΑΪ επιχείρησε να διαψεύσει ότι υποψήφιος βουλευτής του κόμματος ζήτησε να γίνουν οι μετανάστες σαπούνια.

«Ηταν κάποιοι δημοσιογράφοι που πήγαν σε ένα καφενείο χωρίς να αναφέρουν στον κόσμο που ήταν εκεί πως τους μαγνητοσκοπούν. Αυτά είναι παραμύθια, είναι υπόθεση για τα πανηγύρια. Να προβάλετε συνέχεια το βίντεο για να γελάει ο κόσμος», δήλωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος άφησε να εννοηθεί πως η Χρυσή Αυγή θα κινηθεί νομικά εναντίον του channel 4. Μάλιστα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί και στον Θάνο Τζήμερο που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή λέγοντας «η Χρυσή Αυγή δεν είναι η αρρώστια, όπως είπε ο κ. Τζήμερος, αλλά το φάρμακο απέναντι στην διαφθορά και την παρακμή».

Δείτε το βίντεο με την παρέμβαση Κασιδιάρη στον Σκάι και το επίμαχο βίντεο με τις δηλώσεις του βουλευτη εδώ και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...