6 Μάρτιος 2013, 12:31 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:59

Χρυσή Αυγή: Θα κάνουμε σαπούνια τους αλλοδαπούς

  • Χρυσή Αυγή: Στη φυλακή οι νταβατζήδες όχι οι φουκαράδες

Αποτροπιασμό προκαλούν οι δηλώσεις υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής σε ντοκυμαντέρ έλληνα κινηματογραφιστή που αναμετέδωσε το Channel 4 της Βρετανικής τηλεόρασης.

Το ντοκυμαντέρ έγινε προεκλογικά από τον Κωνσταντίνο Γεωργούση. Ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Α' Αθήνας, Α. Πλωμαρίτης μοιράζει ψηφοδέλτια σε λαϊκή αγορά και στην διαδρομή, βρίζει και απειλεί όποιον αλλοδαπό βρίσκει μπροστά του.

Υποστηρίζει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας είναι οι λαθρομετανάστες και εξηγεί ότι θα λυθεί "μόνο όταν φύγουν τα 3 εκατομμύρια λαθρομετανάστες που πίνουν το νερό μας, τρώνε το φαϊ μας και αναπνέουν τον ελληνικό μας αέρα ".

Λέει επίσης με απίστευτη άνεση για τους μετανάστες: "είναι πρωτόγονοι, είναι μιάσματα είναι υπάνθρωποι. Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου η ύπαρξή τους. Είμαστε έτοιμοι ν' ανοίξουμε τους φούρνους να τους κάνουμε σαπούνια. Θα τους έχουμε σαπούνια για τ' αμάξια και για τα πεζοδρόμια, θα φτιάχνουμε λαμπατέρ με το δέρμα τους και τα δόντια τους θα τα πουλάμε στο μοναστηράκι να τα κάνουμε μπεγλέρια να τα πουλάμε στους ξένους".

 Παράλληλα τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής στην Ρόδο έχει όνειρα... Ονειρεύεται να εξορίσει τους αριστερούς στην Μακρόνησο και μάλιστα όσοι δεν εκτελούν τις εντολές, όπως γράφεται στην ανάρτηση θα... εκτελούνται!

Την ανάρτηση η Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής στην Ρόδο την έχει δανειστεί από την σελίδα του facebook με τίτλο: "Ανοίγουμε την Μακρόνησο".

Γράφει επί λέξει: «Τα γυμνάσια θα εκτελούνται σε καθημερινή βάση. Στόχος του προγράμματος είναι οι Ανθέλληνες Αριστεροί να κατανοήσουν την φύση του προγράμματος μέσα απο την σωματική και ψυχική άσκηση. Αριστερά ''προϊόντα'' που δεν θα εκτελούν εντολές...θα εκτελούνται».

Επίσης, η ίδια σελίδα η οποία προφανέστατα αρέσει στην Τοπική Οργάνωση Ρόδου της Χρυσής Αυγής, προτείνει και την εξορία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Τατσόπουλου στην Μακρόνησο για... αναδιαπαιδαγώγηση.

Δείτε το προκλητικό βίντεο και πιο κάτω μπορείτε να δείτε τις ανακοινώσεις στο facebook...

Πηγή: newsit.gr

Gallery