6 Μάρτιος 2013, 09:31 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:59

Στους δρόμους οι στρατιωτικοί το Σάββατο

  • 65% των στρατιωτικών ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας

Πανελλαδική συγκέντρωση εν ενεργεία και απόστρατων στρατιωτικών αποφασίστηκε για τις 9 Μαρτίου 2013 στην Αθήνα. Η απόφαση ελήφθη κατά την συνάντηση όλων των ενώσεων. Δείτε το δελτίο τύπου της συγκέντρωσης.

Δελτίο τύπου

Αγαπητοί συνάδελφοι

Διανύοντας τον τέταρτο χρόνο της δημοσιονομικής προσαρμογής οι Έλληνες Στρατιωτικοί οδηγηθήκαμε στην εξαθλίωση και στη φτωχοποίηση, με ακατανόητη εμμονή των Κυβερνήσεων να συνεχίζουν να παραγνωρίζουν το κρίσιμο έργο των Ενόπλων Δυνάμεων, εκχωρώντας Εθνική κυριαρχία στους δανειστές μας, που εισέβαλαν χωρίς όρια στο στενό πυρήνα της Εθνικής μας Άμυνας, στοχοποιώντας το ηθικό όλων μας.

Ως πότε θα μείνουμε απαθείς; Πότε θα αντιδράσουμε; Ήρθε η ώρα. Ή τώρα ή ποτέ. Σας καλούμε να δώσετε το παρόν σας (οι ε.ε. με ή χωρίς στολή κατά κρίση) μαζί με τις οικογένειές σας το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013 και ώρα 16.00΄στην πλατεία Κλαυθμώνος ώστε όλοι μαζί, ενωμένοι και δυνατοί, εν ενεργεία και αποστρατεία στρατιωτικοί να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στην υποθήκευση και παράδοση της Πατρίδας μας, στην υφαρπαγή της αξιοπρέπειάς μας και στην εξαθλίωση του Ελληνικού λαού.

Για το ΣΟΔ
Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α. Κ. Ιατρίδης