5 Μάρτιος 2013, 17:33 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:59

Αποβολή σε μαθητές για φωτογραφία με την ελληνική σημαία;

  • Αποβολή σε μαθητές για φωτογραφία με την ελληνική σημαία;

Όπως αναφέρεται στο κείμενο που έχουν αναρτήσει μαθητές στο enwtheite.blogspot.gr,  καθηγητής κατέβασε από το θωρηκτό Αβέρωφ, μαθητές που ήθελαν να φωτογραφηθούν με την ελληνική σημαία και τώρα κινδυνεύουν με διήμερη αποβολή.

Το κείμενο αναφέρει τα εξής:

"Πριν λίγο ενημερωθήκαμε πως σε σχολική εκδρομή που πραγματοποιήθηκε από Λύκειο του Κορυδαλλού έγιναν τα παρακάτω ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πράγματα!

Οι μαθητές του Λυκείου ξεναγήθηκαν στο θρυλικό Αβέρωφ και αφού βγήκαν στο κατάστρωμα θέλησαν να βγάλουν την ελληνική σημαία από την τσάντα τους για να βγουν μια αναμνηστική φωτογραφία... την ώρα όμως που ο συμμαθητής μας κράταγε την σημαία ο καθηγητής του, ρώτησε στον συμμαθητή μας " Τι πάει να κάνει εκεί"; Ο συμμαθητής μας απάντησε πως θέλουν να βγάλουν φωτογραφία .

Ο ανθέλληνας καθηγητής ενοχλημένος από την γαλανόλευκη κατέβασε τα παιδιά κάτω από το Αβέρωφ που φυσικά δεν υπάκουσαν στις αντεθνικές αντιλήψεις του καθηγητή τους όπου είχε την απαίτηση να μαζέψουν την ελληνική σημαία, τουτέστιν οι συμμαθητές μας αφού κατέβηκαν κάτω από το Αβέρωφ άνοιξαν πάλι την ελληνική σημαία και έβγαλαν τις παραπάνω φωτογραφίες . Φυσικά οι μαθητές απέσπασαν τα θετικά σχόλια από τους ναύτες του Θωρηκτού Αβέρωφ ... Τέλος αύριο ίσως οι συμμαθητές μας να πάρουν διήμερη αποβολή για την πατριωτική τους ενέργεια !!!"

Πηγή: periergaa