5 Μάρτιος 2013, 14:41 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:59

Κερδίστε δώρα καθημερινά! Δείτε μια ιδιαίτερα χρήσιμη ιστοσελίδα!

  • Κερδίστε δώρα καθημερινά! Δείτε μια ιδιαίτερα χρήσιμη ιστοσελίδα!

Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε μια ιδιαίτερα χρήσιμη ιστοσελίδα με δωρεάν διαγωνισμούς. Νέοι διαγωνισμοί και καθημερινές online κληρώσεις με δώρα στο ediagonismoi.gr

Το ediagonismoi.gr αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα και αναπτυσσόμενα site δωρεάν ενημέρωσης και διοργάνωσης διαγωνισμών με δώρα στην Ελλάδα. Σκοπός του είναι να σας ενημερώνει άμεσα για όλους τους νέους διαγωνισμούς με δώρα που «τρέχουν» στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό (Διεθνείς διαγωνισμοί). Επίσης σε συνεργασία με χορηγούς παρέχει αποκλειστικές διοργανώσεις διαγωνισμών χαρίζοντας πλούσια δώρα στα μέλη του.

Έξυπνη λειτουργία προβολής των διαγωνισμών

Το ediagonismoi.gr χρησιμοποιεί ένα έξυπνο σύστημα προβολής των διαγωνισμών, προκειμένου να προβάλλονται στον ιστότοπο μόνο διαγωνισμοί οι οποίοι βρίσκονται σε ισχύ. Άρα οπουδήποτε κι αν πλοηγείστε π.χ. αρχική σελίδα, κατηγορίες διαγωνισμών κτλ. όλοι οι διαγωνισμοί είναι πάντα ενεργοί, έτοιμοι για συμμετοχή! Διαγωνισμοί οι οποίοι έχουν λήξει μεταφέρονται αυτόματα στο αρχείο διαγωνισμών. Επίσης παρέχεται ενημέρωση για τους διαγωνισμούς που λήγουν σύντομα, κατηγοριοποίηση των διαγωνισμών σε 22 διαφορετικές κατηγορίες για ευκολότερη αναζήτηση του διαγωνισμού που σας ενδιαφέρει, φίλτρα αναζήτησης διαγωνισμών κ.α.

Ενημέρωση διαγωνισμών

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται μέσω email μόνο για τις κατηγορίες διαγωνισμών που τους ενδιαφέρουν με μια απλή, δωρεάν έγγραφη. Μπορείτε να επιλέξετε να ενημερώνεστε π.χ. για φωτογραφία, ταξίδια και κινητά ή για καλλυντικά, ομορφιά και παιδικούς διαγωνισμούς. Επιλέξτε ανάμεσα από 22 διαφορετικές κατηγορίες διαγωνισμών. Εναλλακτικά μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω RSS (για όλους τους διαγωνισμούς ή για την κάθε κατηγορία ξεχωριστά) ή και μέσω social media όπως Facebook, Twitter, Pinterest κ.α.

Για τους διοργανωτές διαγωνισμών

Οι διοργανωτές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν, μέσω μίας απλής φόρμας (μόνο email και link του διαγωνισμού), τον διαγωνισμό που διοργανώνουν και η ομάδα του ediagonismoi.gr αναλαμβάνει να τον αναδημοσιεύσει εντελώς δωρεάν!
Επίσης αναλαμβάνουν την πλήρη διοργάνωση του διαγωνισμού σας αποκλειστικά μέσω του ediagonismoi.gr εντελώς δωρεάν! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χορηγήσετε κάποιο δώρο που αντιπροσωπεύει την επιχείρηση σας και να εκμεταλλευτείτε τα οφέλη που θα σας χαρίσει ένας διαγωνισμός, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία διοργάνωσής του.

Δείτε την ιστοσελίδα εδώ