4 Μάρτιος 2013, 12:26 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:59

Ξυπνήστε το παιδί που κρύβετε μέσα σας

  • Ξυπνήστε το παιδί που κρύβετε μέσα σας

'Οταν ήσασταν παιδιά, βλέπατε τον κόσμο με τα μάτια της αθωότητας. Το ότι μεγαλώσατε δεν σημαίνει ότι το παιδί που είχατε μέσα μας χάθηκε για πάντα. Υπάρχει κάπου κρυμμένο στα βάθη της ψυχής σας και περιμένει να το  ξυπνήσετε και να κάνετε το κόσμο ας πιο όμορφο.

Αγαπήστε  τον εαυτό σας, χαμογελάστε και βγάλτε προς τα έξω το παιδί που κρύβεται μέσα σας.

Ο αυθορμητισμός ένος παιδιού, θα σας βοηθήσει να πλησιάσετε πιο εύκολα τους άλλους κι όχι να περιμένετε να κάνουν αυτοί το πρώτο βήμα.

Μια μεγάλη και ζεστή αγκαλιά σε όσους βρίσκονται γύρω σας, θα κάνει κι αυτούς κι εσάς να νιώσετε καλύτερα.

Το δυνατό γέλιο, μέσα από την καρδιά σας κι όχι το μικρό χαμόγελο που βγαίνει με το ζόρι, θα σας αλλάξει τη διάθεση και θα σας κάνει να ξεχάσετε τα προβλήματα έστω και για λίγο.

Ανοίξτε την καρδιά σας, βγάλτε από μέσα σας αυτό που σας  βασανίζει και θα νιώσετε ένα βάρος να φεύγει από πάνω σας.

Παίξτε σαν παιδί, γυμναστείτε, περπατήστε στη φύση, χορέψτε...Θυμηθείτε τις ξένοιαστες παιδικές στιγμές, τα παιχνίδια με τους φίλους, τις σκανδαλιές στο σχολείο, το φλερτ.

Ξυπνήστε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και νιώστε καλύτερα. Τα προβλήματα μπορεί να μην λυθούν ή να μην εξαφανιστούν δια μαγείας, αλλά μπορεί να είναι μαγικός ο τρόπος που θα τα αντιμετωπίσετε.

Θα γίνετε ευτυχισμένοι γιατί θα αγαπήσετε όλο τον κόσμο και προ πάντων τον εαυτό σας. Προσπαθήστε...δεν έχετε να χάσετε τίποτα.

Αντίθετα μπορεί να βγείτε κερδισμένοι...

Επιμέλεια: Ζαμπετάκη Ε.