4 Μάρτιος 2013, 07:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:00

Απόλλων Καλαμαριάς: Έμεινε στην κορυφή!

  • Απόλλων Καλαμαριάς: Έμεινε στην κορυφή!

Ο Απόλλων Καλαμαριάς έμεινε στην κορυφή στο χθεσινό παιχνίδι με την Ζάκυνθο.

Με το εμφατικό 0-3 πέρασε από την Ζάκυνθο ο Απόλλων Καλαμαριας, κάνοντας ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Ανδρέα Παντζιαρά έκαναν μια σπουδαία εμφάνιση ειδικά στο 2ο ημίχρονο,όπου και πέτυχαν και τα τρία γκολ. Ο Λαζαρίδης σκόραρε δύο φορές στο 61ο και 64ο λεπτό και ο Χαλιμπάκης με δυνατό σουτ στο 92΄. Επίσης δύο πολύ ευκαιρίες έχασε ο Προβατίδης στο 1ο ημίχρονο. Έτσι ο Απόλλων Καλαμαριάς οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος,όπως κάνει από την αρχή φυσικά, και θα παραμείνει πρώτος και την άλλη αγωνιστική κατακτώντας  τους 3 βαθμούς, αφού ως γνωστόν η ομάδα της Τσαριτσάνης έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Παλιούρας, Μπιάζης, Στασινόπουλος Δ., Καρύδης, Τσολακούδης, Γαβριηλίδης, Ψαρρής, Γκίκας, Μενίκου, Γραμματικόπουλος(78΄Χατζηβαλσάμης), Δημόπουλος(46΄Σολομωνίδης)

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926: Καρατζιοβαλής, Κισκαμπάνης, Μανουσαρίδης, Λιόνης, Πιτσόκος, Βέντζιος, Παρμαξίδης, Προβατίδης( 82΄ Μανουσάκης), Χαλιμπάκης, Πασιαλής(58΄Λαζαρίδης), Διαμαντόπουλος.