1 Μάρτιος 2013, 07:56 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:00

Τραγωδία: Δύο φοιτητές νεκροί, τρεις στο νοσοκομείο

  • Βρέθηκε ο οδηγός που εγκατέλειψε την 15χρονη στη Θεσσαλονίκη

Τραγωδία στη Λάρισα με δύο φοιτητές νεκρούς και τρεις στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό συνέβη σε διαμέρισμα στη συνοικία της Φιλιππούπολης επί της οδού Παπαζαχαρίου, όπου βρίσκονταν οι πέντε φοιτητές.

Το μοιραίο σπίτι νοίκιαζαν δύο φοιτητές ενώ οι άλλοι τρεις ήταν επισκέπτες. Εκεί για να ζεσταθούν, άναψαν το αυτοσχέδιο μαγκάλι το οποίο όμως δυστυχώς έμελλε να κοστίσει τη ζωή στους δύο από αυτούς.

Μία φίλη τους, που τους αναζητούσε τις τελευταίες ώρες, έσπευσε σήμερα στο διαμέρισμα και με τη βοήθεια της σπιτονοικοκυράς μπήκε στο χώρο όπου βρίσκονταν οι πέντε νεαροί, οι δύο ήδη νεκροί και οι άλλοι τρεις σε άσχημη κατάσταση, πιθανότατα από τις αναθυμιάσεις.

Γιατρός που διέμενε κοντά έδωσε τις πρώτες βοήθειες στους νεαρούς οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο εκ των τριών τραυματιών νοσηλεύονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού και του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως κανένας από τους πέντε δεν φέρεται να είναι από την περιοχή της Λάρισας.

Στο σημείο έσπευσε και η Πυροσβεστική χωρίς να χρειαστεί να επέμβει. Τα αίτια για την τραγωδία ερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας.