28 Φεβρουάριος 2013, 15:44 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:00

Απόλλων Καλαμαριάς: Αγωνία για Λαζαρίδη - Παντελιάδη

  • Απόλλων Καλαμαριάς: Αγωνία για Λαζαρίδη - Παντελιάδη

Με ερωτηματικά την παρουσία των Σάββα Παντελιάδη και Γιώργου Λαζαρίδη συνεχίζεται η προετοιμασία των «κοκκινόμαυρων» για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με τη Ζάκυνθο.

Ο έμπειρος μέσος και ο νεαρός πλάγιος επιθετικός έχουν ενοχλήσεις από το ματς με τον Οδυσσέα Κορδελιού και για τρεις μέρες δεν ανέβασαν στροφές. Ο Παντελιάδης έχει κάκωση στο γόνατο και ο Λαζαρίδης σφίξιμο στη γάμπα, ενώ αμφότεροι προπονούνται ατομικά (το πρόγραμμα της Τετάρτης διεξήχθη στο πλαστικό της Μίκρας) όπως διαβάζουμε στο mikriliga.com. Η Πέμπτη και η Παρασκευή θα είναι το κρίσιμο διήμερο προπονητικά, για να ξεκαθαρίσει η παρουσία των δυο παικτών σε ενδεκάδα ή έστω αποστολή.

Ετοιμάζει Λιόνη - Βέντζιο

Ο Ανδρέας Παντζιαράς δεν υπολογίζει δεδομένα στον τραυματία Κώστα Αλμπάνη και στον τραυματία Βασίλη Πολιανίδη. Η ενδεκάδα θα έχει δεδομένα κάποιες αλλαγές, με τον Μίλτο Λιόνη να ξεκινά πιθανότατα αριστερά στην άμυνα αντί του Αλμπάνη και τον Σάκη Βέντζιο να επανέρχεται στη θέση του αμυντικού χαφ, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει ανάγκη για μικρούς. Βεβαίως, δεν αποκλείονται και άλλες αλλαγές, ανάλογα με την κατάσταση των Παντελιάδη και Λαζαρίδη (θέσεις ίσως διεκδικήσουν και οι Χαλιμπάκης, Προβατίδης, Κράββαρης, Μανουσάκης).

Πάντως, ο Απόλλων Καλαμαριάς θα κυνηγήσει τη δεύτερη σερί νίκη στη Ζάκυνθο, μετά το τρίποντο με τον Οδυσσέα Κορδελιού, για να κρατηθεί πρώτος, αφού η δεύτερη Αναγέννηση Καρδίτσας θα πάρει στα χαρτιά τη νίκη με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.