28 Φεβρουάριος 2013, 10:48 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:01

Καρδιοχειρουργός χάνει το μωρό του από λάθος γιατρών

  • Βοήθεια στο διαδικτύο ζητούσε η μητέρα του βρέφους από τη Λέρο

Καρδιοχειρουργός του ΠΑΓΝΗ, χάνει το μωρό του από λάθος συναδέλφων του γιατρών και είναι αποφασισμένος να κινηθεί νομικά εναντίον του νοσοκομείου.

Θεωρεί ότι υπάρχουν ευθύνες για την κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το παιδί του το οποίο γεννήθηκε στο νοσηλευτικό ίδρυμα του Ηρακλείου, τον περασμένο Δεκέμβριο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "ΠΑΤΡΙΣ" ο καρδιοχειρουργός Μανόλης Καμπιτάκης επισημαίνει ότι το νεογέννητο παιδί του αργοπεθαίνει στη Μονάδα Νεογνών, αφού η σύζυγος του η οποία το έφερε στον κόσμο στην Μαιευτική Κλινική δεν μεταφέρθηκε εγκαίρως στο χειρουργείο μετά τη ρήξη μήτρας που υπέστη στη διάρκεια του τοκετού.

Σε δηλώσεις του αναφέρει ότι :

“Η γυναίκα μου μπήκε στο χειρουργείο στις 30 Δεκεμβρίου και υπέστη ρήξη μήτρας, γιατί το παιδί που επρόκειτο να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό ζύγιζε 4,700. Θεωρούμε ότι επειδή δεν τη μετέφεραν έγκαιρα στο χειρουργείο και η μεταφορά καθυστέρησε για πάνω από 20 λεπτά, το μωρό μας που γεννήθηκε με καισαρική παρουσίασε σοβαρότατες εγκεφαλικές βλάβες και από τότε μέχρι σήμερα παραμένει στη Μονάδα Νεογνών.

Από ώρα σε ώρα περιμένουμε να μας πουν ότι πέθανε. Ζούμε δραματικές ώρες, Ψάχνουμε φέρετρο για το μωρό μας ενώ θα μπορούσε να είναι υγιές στην αγκαλιά μας”

Πηγή: flashnews.gr