28 Φεβρουάριος 2013, 10:23 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:01

Το κρίσιμο ραντεβού για την σωτηρία της ΑΕΚ

  • Το κρίσιμο ραντεβού για την σωτηρία της ΑΕΚ

Μελισσανίδης, Παππάς, Νοτιάς, Βιντιάδης στο ραντεβού για τη σωτηρία της ΑΕΚ.

Το επικείμενο ραντεβού μεταξύ των τεσσάρων ανδρών περιμένουν στην Ένωση, με τις τελευταίες επαφές να βρίσκονται σε εξέλιξη και μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα που επικαλείται το περιβάλλον του Πέτρου Παππά, ο ίδιος θα πάρει πάνω του το θέμα της συνάντησης με τους Μελισσανίδη, Βιντιάδη και Νοτιά και μάλιστα φέρεται να είπε στους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ ότι θα μιλήσει εκείνος με τον «Τίγρη» ώστε να αποφασιστεί η μέρα και ο τόπος που θα γίνει η συνάντηση.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Παππάς όντως είναι ανοιχτός για επαφή με τον Μελισσανίδη, ωστόσο παραμένει ξεκάθαρος στη θέση του ότι δεν θα συμμετάσχει σε κανένα ιδιοκτησιακό σχήμα αν όλοι οι πρώην συμμέτοχοι της ομάδας σωτηρίας 2004 δεν βάλουν εξίσου το χέρι στην τσέπη για το θέμα των χρεών. Επίσης θα δεχόταν να σταθεί στο μέρος του Τίγρη μόνον εφόσον εκείνος έβγαινε μπροστά ως ο βασικός χρηματοδότης και ο νο 1. επενδυτής για την ΑΕΚ, κάτι που ο Μελισαννίδης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα κάνει αν δεν κάτσουν όλοι στο ίδιο τραπέζι.

Ενημερώνει ο Βιντιάδης

Όπως αναφέρει το περιβάλλον του υποψήφιου επενδυτή, ο ίδιος φέρεται να είναι έτοιμος να ενημερώσει τους διοικούντες της ΠΑΕ για τις αποφάσεις του και πιθανόν κάτι τέτοιο να γίνει την Παρασκευή (1/3).

Ο Δημήτρης Βιντιάδης έχει ξεπεράσει το χρονικό περιθώριο που του δόθηκε από την τελευταία Γ.Σ της ΠΑΕ ΑΕΚ, παρόλα αυτά συνεχίζει τις προσπάθειες και μάλιστα, σε νέα επικοινωνία που είχε με τους οργανωμένους, τόνισε ότι είναι σχεδόν έτοιμος. Μάλιστα από το περιβάλλον του υπάρχει αισιοδοξία ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας, πιθανόν και την Παρασκευή να είναι σε θέση να ενημερώσει την διοίκηση σχετικά με τις κινήσεις του.

Πηγή: sport24.gr

Tags