27 Φεβρουάριος 2013, 11:39 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:01

ΓΕΣ: Τελείωσε το χαρτί μισθοδοσίας

  • ΓΕΣ: Τελείωσε το χαρτί μισθοδοσίας

Τι άλλο θα ακούσουμε σ' αυτή τη χώρα; Δεν φτάνει που μειώνουν συνεχώς τις αποδοχές των στρατιωτικών, δεν τους δίνουν ούτε καν τη δυνατότητα να βλέπουν πόσα χάνουν γιατί έχει τελειώσει το χαρτί μισθοδοσίας!

Σύμφωνα με όσα μας μεταφέρουν στρατιωτικοί:

“Το ΓΕΣ για μια ακόμα φορά πρωτοπορεί στην Μέριμνα για το προσωπικό του. Για τρίτο συνεχόμενο μήνα το προσωπικό δεν λαμβάνει αναλυτικό φύλλο μισθοδοσίας γιατί έχει τελειώσει το χαρτί -τουλάχιστον έτσι λένε- με αποτέλεσμα να έχουν υποστεί αιματηρές μειώσεις το προσωπικό και να μην ξέρει από που έχουν μειωθεί οι αποδοχές του.

Στην σημερινή εκκαθάριση μισθοδοσίας που κατατέθηκε στους λογαριασμούς των δικαιούχων στις τράπεζες υπάρχουν και νέες μειώσεις που ξεκινούν από 40 ευρώ και φτάνουν τα 200 ευρώ και εικάζεται πως προέρχονται από την φορολογία εισοδήματος που πλήττει περισσότερο τους πολύτεκνους.

Την διακλαδικότητα που πολύ εκθειάζουν δεν μπορούν να την ακολουθήσουν οι του ΓΕΣ σε αυτό το απλό θέμα πως επίλυσαν το θέμα τα άλλα Γενικά Επιτελεία με πρωτοπόρο βέβαια την Αεροπορία που με μέσω διαδικτύου ενημερώνεται ξεχωριστά κάθε ένας για τις αποδοχές του.

Τι λένε για όλα αυτά οι αρμόδιοι της Διεύθυνσης Οικονομικού του ΓΕΣ , τι λέει για όλα αυτά ο κ. Α/ΓΕΣ , θα επιλυθούν;”

Πηγή: onalert.gr