27 Φεβρουάριος 2013, 11:19 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:01

Ο Σύλλογος Ποντίων Τραπεζούντα πλημμύρισε με παιδιά

  • Αφιερωμένη στα παιδία η εκδήλωση

Ο Σύλλογος Ποντίων Ροδόπης Τραπεζούντα πραγματοποίησε μια εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά. Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο τέλος του άρθρου.

Την  Κυριακή 24 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε, σε «οικογενειακό» κλίμα, η εκδήλωση για την κοπή πίτας των Χορευτικών Τμημάτων του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ροδόπης «Η Τραπεζούντα», σε αίθουσα της Λέσχης Κομοτηναίων. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα παιδιά και έτσι λίγο μετά τις 6 μ.μ. ο χώρος γέμισε από χαρούμενες φωνές παιδιών, αλλά και από περήφανους γονείς, που δεν παρέλειψαν να εμπλουτίσουν τον μπουφέ μας με χειροποίητα παραδοσιακά και μη γλυκίσματα.

Κοντά μας βρέθηκαν και φίλοι και συμπαραστάτες του Συλλόγου, μεταξύ των οποίων ο τέως πρόεδρος, χοροδιδάσκαλος των παιδιών και περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιάννης Νικολαϊδης, η δημοτική σύμβουλος και επι σειρά ετών μέλος της διοίκησης κ. Αφροδίτη Καρελιάδου και η Πρόεδρος του ΣΠοΣ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Θρυλορίου «Η Κερασούντα και το Γαρς» κ. Χρύσα Μαυρίδου.

Μετά την καθιερωμένη ευλογία και τις ευχές του ιερέα οι μικροί χορευτές μοιράστηκαν την πίτα και τις δημιουργίες των γονιών τους. Τυχερή της βραδιάς αναδείχθηκε η Σοφία Κακαορίτζε, η οποία έλαβε από τον πρόεδρο Αβραάμ Φωτιάδη το ποσό των 50 Ευρώ και μια αναμνηστική μινιατούρα ποντιακής λύρας. Τέλος αφού οι μικροί μας φίλοι μας έκαναν μια επίδειξη των προόδων τους στον χορό, η βραδιά έληξε με τις ευχές όλων για μια καλή και δημιουργική χρονιά.

Σύλλογος Ποντίων Ν. Ροδόπης "Η Τραπεζούντα"
Δείτε τα στοιχεία του Συλλόγου

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση:

Gallery